Dağalıaaaaaaaaaan!!!
Ben en çok ekranı merak ediyorum. Jdi mi nedir kötü mü acaba?

Gerçi tapatalk ve Whatsapp için ideal bir ekranJapan Display Inc. abi. Xperiaların ekranlarından. Pek iyi denemez.![]()
![]()

Orası tamam ama bir resim yada oyunda fark gerçekten belli olurGerçi tapatalk ve Whatsapp için ideal bir ekran![]()
Resim derken abi? Kamerasını çok övüyor sanki. Çekilen resmi düzgün göstermez ise ohooo işimiz varOrası tamam ama bir resim yada oyunda fark gerçekten belli olur

Resimdeki canlılıktan kastım kardeşim ben o ekranların firmasından örnek panel istemiştim şirket için çok kristalize tabi üretim telefon olunca farklı,Hele bir çıksın bakalım görcezResim derken abi? Kamerasını çok övüyor sanki. Çekilen resmi düzgün göstermez ise ohooo işimiz var![]()

ips ekran o benim bildiğim...Retina ekranı Apple'dan başka kimse yapamıyor mu? Becerememişler mi çinliler![]()
Kronik ve sık görülebilir sorunlar da olmasa daha güzel olur.
ya aslında o kadarda abartılacak fazla sorun yok bizim arkadaş almış bir tane
almadan önce araştırmıştı
şarj sorunu ölü pixel
birde tam türkçe olmama
3g sorunları filan var demişti bana ama ben al dedim aldı bu sorunlardan hiç birini yaşamadı takır takır kullanıyor
önceden bende şüpheliydim bu telefon hakkında hatta birisi almış telefon kasmaktan iki tarafını göremiyordu şimdiki sorunları düzeltilmiş sanırım

Ben çok demedim "SIK" dedim zaten.![]()
elite hazirana doğru gelirmi TÜRKİYEYE bende bir tane almayı düşünüyorum
not. Sitede büyük harflerle yazmanın yasak olduğunu biliyorum ama TÜRKİYE gibi özel bir ismi küçük yazamam
Bu ay içinde gelmesi bekleniyorrözel röportaj olan sitede öyle yazıyor. Elife e7 mini olmayacak o zaman telefon.GM; lite 5.5'' 2Gb ram 2.5 işlemci dedi mi? Yoksa tahmin mi ediyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız