hocam swiew kapak alabilir jelatin olarak cizilmez almanizda yarar varNe tip kılıf tavsiye edersiniz ? birde ekran koruyucu jelatin matmı almalıyım normalmi mat alınca görüntü kötü oluyor diyorlar ama
Hayret ya orası nereymiş ben de kayserideyim saat 8 e kadar ikinci s4 mini aradık arkadaşa 700 tl yi bi türlü böldüremedik anlaşılan kılıf fikri sizin ordan buraya henüz intikal etmemişEee orası Kayseri![]()
aynen yeni aldım telefonu birde ben geri kaldım nokiadan symbiandan geçtimandroid farklı geldi
![]()

Eposta uygulaması üzerindenmi kurdun hotmail hesabını ?@Nextman abi bari sen yardım et ya lütfen
Anıl sen 4.3 attın mı?Evet başlamış. Kies üzerinden bir görüntü;
Ben zaten 4.3 deyim 4.4.2 basladimiAnıl sen 4.3 attın mı?
Diğer Anıl, @ANILBen zaten 4.3 deyim 4.4.2 basladimi
pardonDiğer Anıl, @ANIL
Anıl sen 4.3 attın mı?
Evet. Yani ayarlar>hesaplara girdim ordan hesap ekleye bastım sonra e postayı seçtim ve hotmail hesabıyla giriş yaptım. Ama sonra anlattığım gibi işte aktif olması gerekirken pasif gözüküyo ne yapacağımı şaşırdım valla :SEposta uygulaması üzerindenmi kurdun hotmail hesabını ?
Şu an bende sırf senin için denedim sorun yok.Hesabı kaldır yeniden kurmayı dene test mail denemeside yaptım uyarı varEvet. Yani ayarlar>hesaplara girdim ordan hesap ekleye bastım sonra e postayı seçtim ve hotmail hesabıyla giriş yaptım. Ama sonra anlattığım gibi işte aktif olması gerekirken pasif gözüküyo ne yapacağımı şaşırdım valla :S
Hesabı kaldır yeniden kur derken?Şu an bende sırf senin için denedim sorun yok.Hesabı kaldır yeniden kurmayı dene test mail denemeside yaptım uyarı var
Hesaplar bölümünden kaldır tekrar kur.Hesabı kaldır yeniden kur derken?
Zaten yaptım onu ama sonuç yine aynı. Bana dandik mal sattılar heralde. Bide samsungun kendi mağazasından almıştım yaHesaplar bölümünden kaldır tekrar kur.

Bence bu şekilde düşünme bir arkadaşımda exchange mail sisteminde sorun olduğu için kullanmamıştı sendeki hesap kısmındaki senkronize işaretimi pasif ?Zaten yaptım onu ama sonuç yine aynı. Bana dandik mal sattılar heralde. Bide samsungun kendi mağazasından almıştım ya![]()
Gmail ile giriş yaptıktan sonra bütün hesapları senkronize ettim. Sonra çıkış yapıp hotmaile girdim yine pasif...Bence bu şekilde düşünme bir arkadaşımda exchange mail sisteminde sorun olduğu için kullanmamıştı sendeki hesap kısmındaki senkronize işaretimi pasif ?