------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
sslerden bakip yapabilirsin

BornToKill

BornToKill

Üye
Ne tip kılıf tavsiye edersiniz ? birde ekran koruyucu jelatin matmı almalıyım normalmi mat alınca görüntü kötü oluyor diyorlar ama

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Ne tip kılıf tavsiye edersiniz ? birde ekran koruyucu jelatin matmı almalıyım normalmi mat alınca görüntü kötü oluyor diyorlar ama
hocam swiew kapak alabilir jelatin olarak cizilmez almanizda yarar var

eminde

eminde

Üye
Eee orası Kayseri :)
Hayret ya orası nereymiş ben de kayserideyim saat 8 e kadar ikinci s4 mini aradık arkadaşa 700 tl yi bi türlü böldüremedik anlaşılan kılıf fikri sizin ordan buraya henüz intikal etmemiş

KD1907

KD1907

Üye
Beyler gmail den nasıl çıkış yapabilirim?

BornToKill

BornToKill

Üye
spigen neo hybrid kapak düşünüyorum kullanan varmı

KD1907

KD1907

Üye
Eposta uygulaması üzerindenmi kurdun hotmail hesabını ?
Evet. Yani ayarlar>hesaplara girdim ordan hesap ekleye bastım sonra e postayı seçtim ve hotmail hesabıyla giriş yaptım. Ama sonra anlattığım gibi işte aktif olması gerekirken pasif gözüküyo ne yapacağımı şaşırdım valla :S

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet. Yani ayarlar>hesaplara girdim ordan hesap ekleye bastım sonra e postayı seçtim ve hotmail hesabıyla giriş yaptım. Ama sonra anlattığım gibi işte aktif olması gerekirken pasif gözüküyo ne yapacağımı şaşırdım valla :S
Şu an bende sırf senin için denedim sorun yok.Hesabı kaldır yeniden kurmayı dene test mail denemeside yaptım uyarı var

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten yaptım onu ama sonuç yine aynı. Bana dandik mal sattılar heralde. Bide samsungun kendi mağazasından almıştım ya :hmmm
Bence bu şekilde düşünme bir arkadaşımda exchange mail sisteminde sorun olduğu için kullanmamıştı sendeki hesap kısmındaki senkronize işaretimi pasif ?

KD1907

KD1907

Üye
Bence bu şekilde düşünme bir arkadaşımda exchange mail sisteminde sorun olduğu için kullanmamıştı sendeki hesap kısmındaki senkronize işaretimi pasif ?
Gmail ile giriş yaptıktan sonra bütün hesapları senkronize ettim. Sonra çıkış yapıp hotmaile girdim yine pasif...

Üst Alt