Nextman
Emekli Yönetici
KutluhanNormal mi? Sende hotmail yeşil mi peki? Ve microsoft exchange yeşil mi?
evet öyle takma kafana 
KutluhanNormal mi? Sende hotmail yeşil mi peki? Ve microsoft exchange yeşil mi?
evet öyle takma kafana 
Ciddi misin? Oh be içimi rahatlattın valla saol abi. Bende sorun sadece benim telefonda sanıyodum.Öyle dimi gerçekten? Beni başından atmak için söylemedin yani?Kutluhan![]()
evet öyle takma kafana
![]()
Ben bugüne kadar hiç kimseye yapmadığımı sana yapmam prensibim değil.Bunu unutma ! ! !Ciddi misin? Oh be içimi rahatlattın valla saol abi. Bende sorun sadece benim telefonda sanıyodum.Öyle dimi gerçekten? Beni başından atmak için söylemedin yani?

hep 9505 hep 9505. samsung gör bizide çak bi ülkeye 4.4 sevaba girersin bea
Portekiz e 4.4 geliyor galiba
Pardon abi özür dilerim. Ayrıca bu sürüm bence iyi olur çünkü internette performans artışı olucak telefon daha stabil olacak falan diyolardı. İnşallah doğrudur hepsi. Bide pil ömrü de uzayacakmış. Ama bilemem doğru mu yanlış mı..Ben bugüne kadar hiç kimseye yapmadığımı sana yapmam prensibim değil.Bunu unutma ! ! !
@.caner. evet kontrol ettim az önce ama bence bekleyelim bu sürümdende kimse memnun kalmayacak![]()
Factory rom yüklerken dikkat et ayrıca bu rusya için cihazını sonra tekrar TR yapamayabilirsin.Herşey eski sürümlerdeki gibi değil.arkadaşlar xda da dolaşırken rusya servis yazılımını gördüm şuan indiriyor. isteyen varsa link atabilirim. xda daki geliştiriciler bu yazılımın 4.3de ciddi sorunlar yaşayan kişiler için çok iyi olacağını söylüyor yükleyelim bakalım 4 parçalı bi rom bu
@Nextman abi bu 4 parçalı romda odin programında re-partition bölümünü seçiyor muyuz ? pit dosyası yok csc modem pda ve bootloader dosyaları var bide imei gidermi ?
Katılıyorum abi 4.2.2 devamBen bugüne kadar hiç kimseye yapmadığımı sana yapmam prensibim değil.Bunu unutma ! ! !
@.caner. evet kontrol ettim az önce ama bence bekleyelim bu sürümdende kimse memnun kalmayacak![]()

Ne dedin aldılar? @By_Casparov un da almışlardı garantiden ama sonrasinda para aldilar?Ben telefonu servise verdim rootlu ehe
Factory rom yüklerken dikkat et ayrıca bu rusya için cihazını sonra tekrar TR yapamayabilirsin.Herşey eski sürümlerdeki gibi değil.
4 parçalı romlarda cihaz tamamen silindiği için modem,bootloader,csc,ap dosyaları farklı.Ayrıca Odin sürümü 3.09 kullanılıyor.
Evet çünkü servis romu bu soft brick yani cihaz tamamen açılmadığında kullanılır aksi durumda zaten kullanılmaması gerekir okuduğun yerde bu yazıyor zaten.nasıl yani ? bunu yüklersem bir daha türkiye 4.3e dönemeyebilir miyim ?

Evet çünkü servis romu bu soft brick yani cihaz tamamen açılmadığında kullanılır aksi durumda zaten kullanılmaması gerekir okuduğun yerde bu yazıyor zaten.![]()
Saçma değil dosyaları yinede indir incele orada senin tek dosya ile değişmeyen tüm dosyaların ayrı ayrı verilmesinin nedeni 4 ana dosyanın değişmesihmm ben derin temizlik için uygun diye düşünüyordum. ozaman yüklemeyeyim. normal rusya romu ile ne farkı var ki factory romun ? tek parçalı romda 4.3mj8e geri dönülebiliyor factoryide neden dönülmüyor çok saçma değilmi?
Saçma değil dosyaları yinede indir incele orada senin tek dosya ile değişmeyen tüm dosyaların ayrı ayrı verilmesinin nedeni 4 ana dosyanın değişmesiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi senin cihaz geldi mi? Geldiyse rom denedin mi?Saçma değil dosyaları yinede indir incele orada senin tek dosya ile değişmeyen tüm dosyaların ayrı ayrı verilmesinin nedeni 4 ana dosyanın değişmesiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır 4.3 sürümünden sonra TR Factory rom çıkmayabilir.4.4 sürümü çıkar artık sürümler arası geçiş kapalı çünkü .Yükleyen kişilerde cihazlarında sürekli reset sorunu çıktığını yazıp yardım istiyorlar.anladım. yani bunu yüklersem türkiye 4.3e geri dönmek için türkiye sürümünün de mi factory romunun çıkması lazım
Geldi hafta sonu kısmetseAbi senin cihaz geldi mi? Geldiyse rom denedin mi?

Hayırlı olsunHayır 4.3 sürümünden sonra TR Factory rom çıkmayabilir.4.4 sürümü çıkar artık sürümler arası geçiş kapalı çünkü .Yükleyen kişilerde cihazlarında sürekli reset sorunu çıktığını yazıp yardım istiyorlar.
Geldi hafta sonu kısmetse![]()