En İyi Animasyonlarım

Sponsorlu Bağlantılar

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
10-15 dakikalık daha güzel filmler bekliyorum.:oke:
bu video hızlandırılmış dövüş videosu olduğu için yani 15 dkklık olsa 4000 i geçik sayfa olur çunku bu bile 260 sayfa bunu ses eklemek zor olur kısa kısa çok yapacağım

M@cros

M@cros

Üye
bu video hızlandırılmış dövüş videosu olduğu için yani 15 dkklık olsa 4000 i geçik sayfa olur çunku bu bile 260 sayfa bunu ses eklemek zor olur kısa kısa çok yapacağım
Kısa kısa yapıp videoları da birleştirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: alisait07
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
o zaman movie makerde sorun çıkabilir ama part part yapınca daha heyecanlı oluyo

M@cros

M@cros

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alisait07 ve Bilişim Profesörü
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
yok movie maker kapanmıyo bilgisayar kapanıyo ama onda daha kolay efekt yapılıyosa ona geçiyim
Konunun muhattabı değilim fakat ben de camtasia kullanıyorum. Camtasia studio 8 ile çok rahat bir şekilde video editleyebilirsin. Program kendi yapısında onlarca müzik,geçiş efekti vs. Barındırıyor. Bence camtasia studio 8 kullanmalısın. Ayrıca bu efektleri sadece sürükle bırak yöntemiyle ekliyorsun. Program ile ilgili anlamadığın yer olursa bana özelden ulaşabilirsin :islik:

• Beğen
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır o zaman
Ehehe şarkı Rise Against'in işte.Bahsettiğin arkadaşta şarkıyı alıp animasyonuna eklemiş.
yok biliyom şarkıyı burdan bulduğumu söylüyom sadece :bleh:
Gayet başarılı yeni bölümleri çıkacak mı?

Maalesef hesabım yok :no:

hocam kac tane konipu actin :) basarili olmus

Arkadaşım kaç kez uyarmam gerekiyor seni?

başlık konusu mu abi? :hmmm

Biraz önce düzenledim konu başlığını. :)

İkimiz de yanlış gördük galiba :kıskıs:

Daha önceki konu da yaptığım uyarıyı alıntılıyorum.

Uyarı yaptığım konu:
İlk Animasyonum - MaxiCep

E orada açıkça söyledim ama, peki neden halen büyük harflerle yazmaya devam ediyorsun?;)

Neyse, bundan sonra biraz daha dikkatli ol lütfen.:)

Bak uyarıda ne demişim: Bu yüzden konu başlıklarında ve içeriklerinde tamamı büyük harfle yazılmış cümleler uygun değildir.

Bu sefer ki güzel olmuş gerçekten :D

@alisait07 Youtube kanalının adı ne, ben abone olurum :)

Tamamdır, abone oldum :oke:

Öncekilere göre daha iyi, daha da iyi olacaktır.Fakat senden bir şey rica edeceğim her animasyon için yeni konu açmak yerine bütün animasyonlarını bir başlık altında toplayıp yeni videolarını bu konuya ekle.Üste çıksın, gözüksün istiyorsanda her yeni video yüklediğinde ana konuna yorum olarak "yeni video eklenmiştir" benzeri bir şey yazarsın.Böylece hem konu kirliliği yapmamış olursun hem de animasyonların daha derli toplu gözükür.

Bu arada başlık ve içerik konusunda Gökçen Abi'yi dinlemeni tavsiye ederim çünkü doğru söylüyor.Forumlarda, daha doğrusu sanal ortamda tamamen büyük harfle yazmak, başlık olsun olmasın, iyi karşılanmaz.Başlığı tamamen küçük harflerle yaz demiyor zaten kimse, ilk harflerini büyük yaparsın kelimelerin olur biter.

Yenisi de gayet güzel olmuş @alisait. Tebrikler ama devamını daha saabırsızlıkla bekliyorum, herhalde daha uzun olacaktır :good:

bundan sonrakini baya bi uzun yapacam sırada tatktik suikastçı 2 var tabi okul başlamadan yetiştirbilirsem@kemalsen1999 youtubede beğenir misin ?

Mission Completed :)

Dediğim gibi gitgide daha iyi oluyor.Bu arada şarkı seçimin şaşırttı beni.Rise Against - Worth Dying For he :ehe

Ehehe şarkı Rise Against'in işte.Bahsettiğin arkadaşta şarkıyı alıp animasyonuna eklemiş.

Yenilmez 3 hazıryorum

0MG90

0MG90

Üye
bunu can sıkıntısından falan mı yapıyorsun merak ettim?
güzel olmuş

• Beğen
Joker.

Joker.

Üye
Müzikler için telif hakkı sorunu filan olmuyor mu ? Çünkü Youtube çok sıkı bu konuda

• Beğen
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
.caner.

.caner.

Üye
Aha telif hakkı yemis

• Beğen