OttomaN TigeR
Üye
Bak uyarıda ne demişim: Bu yüzden konu başlıklarında ve içeriklerinde tamamı büyük harfle yazılmış cümleler uygun değildir.fark ettiysen sadece başlıkta kullandım oda başlık diye
Bak uyarıda ne demişim: Bu yüzden konu başlıklarında ve içeriklerinde tamamı büyük harfle yazılmış cümleler uygun değildir.fark ettiysen sadece başlıkta kullandım oda başlık diye
ses ekledim ve arayüz ü geliştirdimBu sefer ki güzel olmuş gerçekten![]()
burada :@alisait07 Youtube kanalının adı ne, ben abone olurum![]()
Tamamdır, abone oldumburada :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yorum?Tamamdır, abone oldum![]()
Öncekilere göre daha iyi, daha da iyi olacaktır.Fakat senden bir şey rica edeceğim her animasyon için yeni konu açmak yerine bütün animasyonlarını bir başlık altında toplayıp yeni videolarını bu konuya ekle.Üste çıksın, gözüksün istiyorsanda her yeni video yüklediğinde ana konuna yorum olarak "yeni video eklenmiştir" benzeri bir şey yazarsın.Böylece hem konu kirliliği yapmamış olursun hem de animasyonların daha derli toplu gözükür.
Bu arada başlık ve içerik konusunda Gökçen Abi'yi dinlemeni tavsiye ederim çünkü doğru söylüyor.Forumlarda, daha doğrusu sanal ortamda tamamen büyük harfle yazmak, başlık olsun olmasın, iyi karşılanmaz.Başlığı tamamen küçük harflerle yaz demiyor zaten kimse, ilk harflerini büyük yaparsın kelimelerin olur biter.
Gayet başarılı yeni bölümleri çıkacak mı?
Maalesef hesabım yok![]()
Fena değil.![]()
İntikam Ateşi![]()
hocam kac tane konipu actinbasarili olmus
Arkadaşım kaç kez uyarmam gerekiyor seni?
başlık konusu mu abi?![]()
Biraz önce düzenledim konu başlığını.![]()
İkimiz de yanlış gördük galiba![]()
E orada açıkça söyledim ama, peki neden halen büyük harflerle yazmaya devam ediyorsun?
Neyse, bundan sonra biraz daha dikkatli ol lütfen.![]()
Bu sefer ki güzel olmuş gerçekten![]()
@alisait07 Youtube kanalının adı ne, ben abone olurum![]()
Tamamdır, abone oldum![]()
Öncekilere göre daha iyi, daha da iyi olacaktır.Fakat senden bir şey rica edeceğim her animasyon için yeni konu açmak yerine bütün animasyonlarını bir başlık altında toplayıp yeni videolarını bu konuya ekle.Üste çıksın, gözüksün istiyorsanda her yeni video yüklediğinde ana konuna yorum olarak "yeni video eklenmiştir" benzeri bir şey yazarsın.Böylece hem konu kirliliği yapmamış olursun hem de animasyonların daha derli toplu gözükür.
Bu arada başlık ve içerik konusunda Gökçen Abi'yi dinlemeni tavsiye ederim çünkü doğru söylüyor.Forumlarda, daha doğrusu sanal ortamda tamamen büyük harfle yazmak, başlık olsun olmasın, iyi karşılanmaz.Başlığı tamamen küçük harflerle yaz demiyor zaten kimse, ilk harflerini büyük yaparsın kelimelerin olur biter.
Kaşıntı 2 nin şarkısı ama benim videom değil :Dediğim gibi gitgide daha iyi oluyor.Bu arada şarkı seçimin şaşırttı beni.Rise Against - Worth Dying For he![]()
yenilmez 2 hazır efektleri eklicem sadeceDediğim gibi gitgide daha iyi oluyor.Bu arada şarkı seçimin şaşırttı beni.Rise Against - Worth Dying For he![]()
Kaşıntı 2 nin şarkısı ama benim videom değil :Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızyenilmez 2 hazır efektleri eklicem sadece
yok biliyom şarkıyı burdan bulduğumu söylüyom sadeceEhehe şarkı Rise Against'in işte.Bahsettiğin arkadaşta şarkıyı alıp animasyonuna eklemiş.
Gayet başarılı yeni bölümleri çıkacak mı?
Maalesef hesabım yok![]()
Fena değil.![]()
İntikam Ateşi![]()
hocam kac tane konipu actinbasarili olmus
Arkadaşım kaç kez uyarmam gerekiyor seni?
başlık konusu mu abi?![]()
Biraz önce düzenledim konu başlığını.![]()
İkimiz de yanlış gördük galiba![]()
E orada açıkça söyledim ama, peki neden halen büyük harflerle yazmaya devam ediyorsun?
Neyse, bundan sonra biraz daha dikkatli ol lütfen.![]()
Bak uyarıda ne demişim: Bu yüzden konu başlıklarında ve içeriklerinde tamamı büyük harfle yazılmış cümleler uygun değildir.
Bu sefer ki güzel olmuş gerçekten![]()
@alisait07 Youtube kanalının adı ne, ben abone olurum![]()
Tamamdır, abone oldum![]()
Yenisi de gayet güzel olmuş @alisait. Tebrikler ama devamını daha saabırsızlıkla bekliyorum, herhalde daha uzun olacaktır![]()
bundan sonrakini baya bi uzun yapacam sırada tatktik suikastçı 2 var tabi okul başlamadan yetiştirbilirsem@kemalsen1999 youtubede beğenir misin ?
Mission Completed![]()
Dediğim gibi gitgide daha iyi oluyor.Bu arada şarkı seçimin şaşırttı beni.Rise Against - Worth Dying For he![]()
YENİLMEZ 2 HAZIREhehe şarkı Rise Against'in işte.Bahsettiğin arkadaşta şarkıyı alıp animasyonuna eklemiş.