esmeran3
Üye
Galaxy s4 gibi özellik koysaydı belki hak ederdi kardeşBu telefon orta segment ise Galaxy S4 giriş seviyesi oluyor![]()
en azından lumia 620 gibi En alt seviye değil ya

Galaxy s4 gibi özellik koysaydı belki hak ederdi kardeşBu telefon orta segment ise Galaxy S4 giriş seviyesi oluyor![]()
en azından lumia 620 gibi En alt seviye değil ya

hakkaten çok ucuzmuş millet bunu alacağına gider İ5S alır Note 3 Alır Z1 Alır G2 alır alırda alır yani bi orta segment telefonun bu kadar pahalıya satılması hata çok fazla satmaz

Galaxy s4 gibi özellik koysaydı belki hak ederdi kardeşen azından lumia 620 gibi En alt seviye değil ya
![]()
![]()
Lumia 620'nin performansını veremeyen üst seviye cihazlarda var.
Yani bu telefonun tek özelliği sadece EKRAN KAVİSLİ bu ben başka birşey görmedim gider LG G2 alır paşa paşa kullanır kalan parayada daha neler neler alınır yaklaşık 1000 lira para kalıyor hatta daha fazla
neymiş boran abi o bizde bilelimBu cihazın o saydığınız cihazlardan oldukca farklı bir özelliği var hatta dünyada ilk defa uygulanan bir teknik sistem diyelim![]()
araba mı sürüyor.
=xDoğrudur ama tutupta ekranı bile 720 p olan bi telefona o para verilmez gider telefon alır kalanına bitane tablet alır kullanırımYani bu telefonun tek özelliği sadece EKRAN KAVİSLİ bu ben başka birşey görmedim gider LG G2 alır paşa paşa kullanır kalan parayada daha neler neler alınır yaklaşık 1000 lira para kalıyor hatta daha fazla
neymiş boran abi o bizde bilelimaraba mı sürüyor.
Benim bildiğim tek özelliği galiba tamamen dümdüz olunca bile kırılmıyormuş oydu=x
Dış kaplamasında özel bir materyal kullanıldı ve kendi kendini yeniliyor yakın gelecekte piyasaları domine edecek bir sistem olduğunu biliyorum.

Ekranı çiz anahtarla çizik kayboluyor zamanlaNasıl kendi kendini yeniliyor abi telefonun ekranı felan kırılınca salyangoz gibi onarıyor mu ? en fazla dış çerceve soyulur ve eski halini alır![]()
Ekranı çiz anahtarla çizik kayboluyor zamanla
yeni ekranlarda kolay kolay çizilmiyor
benim 603 hala kullanılıyor ama ekranında tek bir cizik yok 
Ben özelliğini yazdım ilgilenmiyorumKardeşim kusura bakmadayeni ekranlarda kolay kolay çizilmiyor
Tutupda 1400 liralık bir cihaza 1000 lira fazla verilmezbenim 603 hala kullanılıyor ama ekranında tek bir cizik yok
![]()

Ben özelliğini yazdım ilgilenmiyorum![]()

Bu tür teknolijiler ekonomik kaygı göz önüne alınarak üretilmiyor tamamıyla tanıtım amaçlı öyle olmasa bundan daha kuvvetli donanımlara sahip olan bir pazarda bundan 1 ay önce iphone5s in 700$ a satıldığı bir pazarda 1400$ satış etiketiyle olmaması gerekirdi.Aynen ya ne diyelim hayırlı olsun bakalım yeni özelliği inşallah 10 milyon satar bizi şaşırtır![]()
Bu tür teknolijiler ekonomik kaygı göz önüne alınarak üretilmiyor tamamıyla tanıtım amaçlı öyle olmasa bundan daha kuvvetli donanımlara sahip olan bir pazarda bundan 1 ay önce iphone5s in 700$ a satıldığı bir pazarda 1400$ satış etiketiyle olmaması gerekirdi.
valla ne olursa olsun yine pahalıBu cihazın o saydığınız cihazlardan oldukca farklı bir özelliği var hatta dünyada ilk defa uygulanan bir teknik sistem diyelim![]()

AT&T de iphone 5S 64 Gb fiyatı 399 USD LG flex'in fiyatı 550 USD demekki var bir hikmeti Ben kullanırmıyım aslında merakta etmiyor değilimAbi haklısın da ya o özelliği sen kullanırmısın ? onu söyle tamam diycem

AT&T de iphone 5S 64 Gb fiyatı 399 USD LG flex'in fiyatı 550 USD demekki var bir hikmeti Ben kullanırmıyım aslında merakta etmiyor değilim![]()
ben hiç merak etmiyorum öyle olağan üstü bir özelliği yoktur şahsenAynen katılıyorum.valla ne olursa olsun yine pahalı![]()
@fireslashexAt alınır 2600 liraya![]()