LG G Flex Ülkemizde Satışa Sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
hakkaten çok ucuzmuş millet bunu alacağına gider İ5S alır Note 3 Alır Z1 Alır G2 alır alırda alır yani bi orta segment telefonun bu kadar pahalıya satılması hata çok fazla satmaz

Bu cihazın o saydığınız cihazlardan oldukca farklı bir özelliği var hatta dünyada ilk defa uygulanan bir teknik sistem diyelim :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Lumia 620'nin performansını veremeyen üst seviye cihazlarda var.

Doğrudur ama tutupta ekranı bile 720 p olan bi telefona o para verilmez gider telefon alır kalanına bitane tablet alır kullanırım :) Yani bu telefonun tek özelliği sadece EKRAN KAVİSLİ bu ben başka birşey görmedim gider LG G2 alır paşa paşa kullanır kalan parayada daha neler neler alınır yaklaşık 1000 lira para kalıyor hatta daha fazla :)
Bu cihazın o saydığınız cihazlardan oldukca farklı bir özelliği var hatta dünyada ilk defa uygulanan bir teknik sistem diyelim :)
neymiş boran abi o bizde bilelim :) araba mı sürüyor.

Benim bildiğim tek özelliği galiba tamamen dümdüz olunca bile kırılmıyormuş oydu:)=x

boran9999

boran9999

Üye
Doğrudur ama tutupta ekranı bile 720 p olan bi telefona o para verilmez gider telefon alır kalanına bitane tablet alır kullanırım :) Yani bu telefonun tek özelliği sadece EKRAN KAVİSLİ bu ben başka birşey görmedim gider LG G2 alır paşa paşa kullanır kalan parayada daha neler neler alınır yaklaşık 1000 lira para kalıyor hatta daha fazla :)
neymiş boran abi o bizde bilelim :) araba mı sürüyor.

Benim bildiğim tek özelliği galiba tamamen dümdüz olunca bile kırılmıyormuş oydu:)=x

Dış kaplamasında özel bir materyal kullanıldı ve kendi kendini yeniliyor yakın gelecekte piyasaları domine edecek bir sistem olduğunu biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede
esmeran3

esmeran3

Üye
Dış kaplamasında özel bir materyal kullanıldı ve kendi kendini yeniliyor yakın gelecekte piyasaları domine edecek bir sistem olduğunu biliyorum.

Nasıl kendi kendini yeniliyor abi telefonun ekranı felan kırılınca salyangoz gibi onarıyor mu ? en fazla dış çerceve soyulur ve eski halini alır :)

0MG90

0MG90

Üye
Nasıl kendi kendini yeniliyor abi telefonun ekranı felan kırılınca salyangoz gibi onarıyor mu ? en fazla dış çerceve soyulur ve eski halini alır :)
Ekranı çiz anahtarla çizik kayboluyor zamanla

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Ekranı çiz anahtarla çizik kayboluyor zamanla

Kardeşim kusura bakmada :) yeni ekranlarda kolay kolay çizilmiyor :)

Tutupda 1400 liralık bir cihaza 1000 lira fazla verilmez :) benim 603 hala kullanılıyor ama ekranında tek bir cizik yok :)

0MG90

0MG90

Üye
Kardeşim kusura bakmada :) yeni ekranlarda kolay kolay çizilmiyor :)

Tutupda 1400 liralık bir cihaza 1000 lira fazla verilmez :) benim 603 hala kullanılıyor ama ekranında tek bir cizik yok :)
Ben özelliğini yazdım ilgilenmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve esmeran3
boran9999

boran9999

Üye
Aynen ya ne diyelim hayırlı olsun bakalım yeni özelliği inşallah 10 milyon satar bizi şaşırtır :)
Bu tür teknolijiler ekonomik kaygı göz önüne alınarak üretilmiyor tamamıyla tanıtım amaçlı öyle olmasa bundan daha kuvvetli donanımlara sahip olan bir pazarda bundan 1 ay önce iphone5s in 700$ a satıldığı bir pazarda 1400$ satış etiketiyle olmaması gerekirdi.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Bu tür teknolijiler ekonomik kaygı göz önüne alınarak üretilmiyor tamamıyla tanıtım amaçlı öyle olmasa bundan daha kuvvetli donanımlara sahip olan bir pazarda bundan 1 ay önce iphone5s in 700$ a satıldığı bir pazarda 1400$ satış etiketiyle olmaması gerekirdi.

Abi haklısın da ya o özelliği sen kullanırmısın ? onu söyle tamam diycem

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
  • Beğen
Tepkiler: boran9999 ve esmeran3
boran9999

boran9999

Üye
Abi haklısın da ya o özelliği sen kullanırmısın ? onu söyle tamam diycem
AT&T de iphone 5S 64 Gb fiyatı 399 USD LG flex'in fiyatı 550 USD demekki var bir hikmeti Ben kullanırmıyım aslında merakta etmiyor değilim :)

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
AT&T de iphone 5S 64 Gb fiyatı 399 USD LG flex'in fiyatı 550 USD demekki var bir hikmeti Ben kullanırmıyım aslında merakta etmiyor değilim :)

Abi valla :) ben hiç merak etmiyorum öyle olağan üstü bir özelliği yoktur şahsen

• Beğen
Tepkiler: boran9999
Uhops

Uhops

Üye
Parası olan neden almasın:) Param olsa ben alırım. Kavisli ekran çok güzel bence.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cepte iyi durmaz bu:D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sadece bu değil piyasadaki hiç bir telefon 2600 tl etmez bence. Ama bu model çok yeni bişey sunuyor bu yüzden fiyatını mazur görmek lazım kendini yenileyen bir yapısı olması gayet güzel, kullandığı materyal yaygınlaşınca zaten daha uygun fiyatlı olacaktır bu tarz modeller.

• Beğen