Öneri Mobil Uygulama Yarışması için Fikirler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Uygulama Yarışması için Fikirler
Arkadaşlar Merhaba,

Bazılarınız beni tanır tanımayanlar için de Windows Phone platformu için uygulama geliştiren, Microsoft teknolojilerini yakından takip eden ve Microsoft Student Partner bir Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim...

Asıl konuya geçeyim...

indir.com internet sitesinin düzenlediği ve son başvuru tarihinin 15 Nisan 2014 olduğu bir mobil uygulama yarışması var. Çok büyük bir beklentim olmamakla birlikte bu konuda bir başarının da beni daha ileriye itekleyeceğini düşündüğümden, bu yarışmaya katılmak için sizlerden proje fikirleri isteyeceğim. Konu herhangi bir şey olabilir tek kısıt var o da Windows Phone SDK'larının yetenekleri dahilinde bir proje geliştirecek olmamız. Bu konuda mobil uygulama fikirlerinizi bekliyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Merhabalar, bu yarışma sadece ios ve android için değil mi ?

53cc

53cc

Üye
aOS için çok kullanışlı bir uygulama projem vardı. Ama yarım kaldı.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar, bu yarışma sadece ios ve android için değil mi ?

Ooo şuan farkettim küçücük yazmışlar yarışma başvurusu sırasında Appstore veya Google Play linki diye... Bizim planlar yatar :)

csH

csH

Üye
o zaman :sirit:

meneleos

Üye
Varsa fikirleriniz bende yararlanmak isterim. Ben ekran videosu çekme yani screen recorder düşündüm ama çoğu kod wp'ye uymadığı için uğraşmak istemedim. Şuan geliştirmeye çalıştığım ufak bir projem var :bakim:

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik ve Rainesto

jepaq

Üye
O zaman bir bu başlığı "Mobil Fikirler" gibi düşünüp tartışabiliriz yine :)

android markette köşe yazarları ve sanalbasin uygulamaları hoşuma gidiyor. o tarz bir uygulama geliştirmeyi düşünüyor musunuz?

Warnings

Üye
:sirit:

Warnings

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elinize sağlık.
Gerçi birkaç geliştiricimiz tarafından zaman zaman bu tarz konular açıldı ama, ileride uygulama istekleri diye sabit bir konu açıp "geliştirici üyelerimizle diğer kullanıcılarımızı bir araya getirecek" bir içerik oluşturabiliriz belki.

O zaman bu "fikirler" konusuna daha detaylı olarak değiniriz.

Ancak şimdilik;
4721 sayılı Türk Medeni Kanunu'nun 87/1 maddesi uyarınca, amacının gerçekleşmesinin imkansız hale gelmesi nedeniyle konunun kendiliğinden sona erdiğinin tespitine, konu ve mesaj sahiplerinden harç alınmasına yer olmadığına, konuya ilişkin tüm masrafların kamu ve maxicep üzerinde bırakılmasına WP yönetimi olarak 1 gün içinde üst yönetimde temyizi kabil olmak üzere oybirliği ile karar verildi. 06.02.2014

:locked2:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, 4MaGuS ve csH
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt