Tavsiye Sizce hangi romu kullanmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

abluka1993

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi romu kullanmalıyım?
Arkadaşlar, Galaxy W telefonuma rom atacağım ancak ikilemde kaldım. Şuanda CM10.1 yüklü ancak şarjı su gibi içiyor resmen. Genelde oyun oynamıyorum, wifi hep açık facebook, twitter, whatsapp gibi uygulamaları kullanıyorum. Bu durumda bile şarj 2-3 saat dayanmıyor. CM11 atmak istemiyorum, daha yeni çıktı ve bir çok sorunu var. Sizce hangi romu ve hangi cm sürümünü kullanmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Yardım edebilecek kimse yokmu?

tarık_07

Üye
Öncelikle şarjın iki üç saat gidiyosa bataryanda sorun vardır benimde orjinal bataryam bozulmuştu 4 5 saat gidiyodu ben bu bataryayı aldım 1 tam gün kullanıyorum. Cm9 hursky son sürüm ile, adrenile engine ve adreni boost ile kullan. Ben yaklaşık cm9 final sürümü çıkalı beri kullanıyorum.

Son düzenleme:

abluka1993

Üye
    Konu Sahibi
İki üç saat elimden bırakmadığım zaman, batarya da sorun olamaz telefonu alalı 4 gün oldu daha. CM9 daha eski bi sürüm, şuan CM10.1 kullanıyorum ancak dediğim gibi su gibi içiyor. Tek sorunu şarj sorunu. Neyse, tavsiyelerinizi hala bekliyorum.

tarık_07

Üye
İki üç saat elimden bırakmadığım zaman, batarya da sorun olamaz telefonu alalı 4 gün oldu daha. CM9 daha eski bi sürüm, şuan CM10.1 kullanıyorum ancak dediğim gibi su gibi içiyor. Tek sorunu şarj sorunu. Neyse, tavsiyelerinizi hala bekliyorum.
Cm 15 olsada önemi yok. Tek hatasız rom cm9 dur. Cm 10.1 test aşamasında. 3 4 saat bırakmasan bile elinden bitmemesi gerekiyo.

abluka1993

Üye
    Konu Sahibi
Önemli olan romun sürümü değil, android sürümü. 10.1'inki 4.2.2, 9'unki 4.0.4. CM10'a göre eski, o anlamda söyledim.

tarık_07

Üye
Sürüm farkını boşver. Test et hangisi iyiyse kullan dostum.

abluka1993

Üye
    Konu Sahibi
CM10.1, 4.2.2'de Most Wanted'i kasmadan oynayabilir miyim?

incebey38

incebey38

Üye
beyler bna bu rom işini anlatacak birş varmı ? özelen

tarık_07

Üye
Root Yapma;
1) Yukarıdaki dosyayı indir ve telefonun ana hafızası yada hafıza kartına at.
2) Telefonu kapat, daha sonra ses açma tuşu - home (yani orta tuş) - güç tuşuna aynı anda bas samsung yazısı gelince güç tuşundan parmağını çek ve ses açma ve orta tuşa basmaya devam et, karşına telefonun tam ortasında küçük bir android simgesi ve mektup tarzında bir resim gelecek, geldiği zaman orta tuşun solundaki menü tuşuna bas.
3) Apply sdcard - update.zip(linkten indirdiğin dosyanın üzerine geleceksin) dosyayı seçip orta HOME tuşuna basın yükleyin.
4) Reboot System Now seçeneği cihazı yeniden başlatın.
5) Cihazınızı açtıktan sonra uygulamalar arasında superuser uygulamasını görünüyorsa root tamamdır.

ClockWorkMod yükleme : Samsung Galaxy W CWM Yükleme - MaxiCep

Rom yükleme : Galaxy W i8150 Wonder - Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013) - MaxiCep
En güncel cm9 rom dosyası linkleri aşagıdadır, yukarıdaki rom yükleme konusundaki anlatılanları, aşağıdaki iki linkteki, rom ve gapps dosyasını kullanarak yapmalısın.

Rom dosyası indirme linki :

Gapps dosyası indirme linki :

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt