Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Senin o oluyo benim hiç açmıyo :DArkadaşlar formatım yeni win 7 32 bit tw ile yardım etcek varmı ya ?Arkadaşlar tw yardım edermisiniz oluyo bu sefer İNŞALLAHArkadaşlar İNŞALLAH benim işim oldu oyunda olcak şimdi sözüm vardı yaparsam yardım edicem diye yardıma ihtiyacı olanlara bakabilirim :)

carew89

carew89

Üye
arakadaşlar ben wp tppls ta oyunu seçip install deyince donuyor ekran, bu program yanıt vermiyor diyor bir türlü çözemedim problemi ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
power tools mu bu
ben onu açamıyorum bile xap ın üzerine çift tıklayıp baykus ile açmayı dener misin ?
yada developer indirmeyi deneyebilirsinOlursa bizi bilgilendir lütfen ;)

Serhan

Serhan

Üye
power tools mu bu
ben onu açamıyorum bile xap ın üzerine çift tıklayıp baykus ile açmayı dener misin ?
yada developer indirmeyi deneyebilirsinOlursa bizi bilgilendir lütfen ;)
programı açınca sende yeni sürüme güncellendimi
Senin o oluyo benim hiç açmıyo :DArkadaşlar formatım yeni win 7 32 bit tw ile yardım etcek varmı ya ?Arkadaşlar tw yardım edermisiniz oluyo bu sefer İNŞALLAHArkadaşlar İNŞALLAH benim işim oldu oyunda olcak şimdi sözüm vardı yaparsam yardım edicem diye yardıma ihtiyacı olanlara bakabilirim :)
sen baykuşlamı yaptın

Rainesto

Rainesto

Üye
arakadaşlar ben wp tppls ta oyunu seçip install deyince donuyor ekran, bu program yanıt vermiyor diyor bir türlü çözemedim problemi ?

bu deployerı dene

nusret2013

Üye
ben baykuşta yapıyporum

güncellemedim

şuan 10 tane oyun var :D süperrrrrrrrrrrrrr

Serhan

Serhan

Üye
güncellendiiiiiiiiiiii yapıyorum şimdi

Serhan

Serhan

Üye
sizdede açınca zip felan dedimi ?

carew89

carew89

Üye
baykuşu yükledim sonra pc ye format attım. baykuş virüs programları ile dolduruyor pc yi. deployer ile xap dosyasını secince error veriyor dostum ?

Serhan

Serhan

Üye

Ne kadar bekleniyor bu ekran ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Eskiden bende de öyleydi şimdi Çok şükür unlock yaptım İNŞALLAH oyunu da yüklerim sen driverleri güncelledin mi ?

Serhan

Serhan

Üye
yükleniyo unablto to archive file felan diyo driver güncelliyim binasıl güncelleyeceğim drive ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Kardeş bende ki sorun sende de varrrr :D eskiden ben de de öyle diyor du bugündenedim bi sorun olmadı :D
bi daha format atıp dene driverleri yükle olur.

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Download Microsoft WinUSB Device Driver 1.0.0.0 for Windows Vista, Windows 2008, Windows Vista 64 bit, Windows 7, Windows 8, Windows 8 64 bit
burdan indir kardeş

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt