csH
Üye
biz eskiden kurduğumuz için 10 yeni unlock yapanlarda belki 2dir bende de şu an 9 tane yüklüHayır ben şimdi 10. oyunu kurdum bir sorun yok![]()

biz eskiden kurduğumuz için 10 yeni unlock yapanlarda belki 2dir bende de şu an 9 tane yüklüHayır ben şimdi 10. oyunu kurdum bir sorun yok![]()

aynenbiz eskiden kurduğumuz için 10 yeni unlock yapanlarda belki 2dir bende de şu an 9 tane yüklü![]()

Biliyorsunuz ki hata almıştım masaüstünde sizce windows 8 32 bit ile bu hatayı kesinlikle önler miyim ?
bende win 8 32 bittede win 7 32 bittede bi sorun çıkmadı kesin birşey diyememBiliyorsunuz ki hata almıştım masaüstünde sizce windows 8 32 bit ile bu hatayı kesinlikle önler miyim ?
arkadaşlar bu avengers oyununu yüklemek için ne kadar alan lazım
windows 7 32 bit desteklermi baykuşdüşünüyorum da iphone için 25pp var wp içinde öyle birşey varmıdır ? bizi unlock dan kurtarır ios gibibaykuş u açınca yeni sürüme güncelliyor ama %84 kalıyor offffffffffEvet kardeşim normal beyler ben windows 8 pro 64 bit İNŞALLAH pc me indiriyorum şuan kuruyo sanal makineye sizce bu kesinlikle ama kesinlikle olur mu 2. yöntem felan ?Şimdi naneyi yedik 64 bit desteklemiyor diyo işlemci oysa destekliyodu test ettim ya !