Rainesto
Üye
ben burdan yükledimburdakini indirdim tam yükliycekken 2 satır kırmızı yazı yazıyor![]()
ben burdan yükledimburdakini indirdim tam yükliycekken 2 satır kırmızı yazı yazıyor![]()
ben burdan yükledim
4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ]beyler gta sa fixlenmiş deneyen varmı indiriyorum şuan
sildim bayagı bişey 4 gb yer var indiriyor hala yazarım4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ]
sildim bayagı bişey 4 gb yer var indiriyor hala yazarım
4 gb boş yer olucakmış atmaması için [ kurmadan önce ]
520de atıyor yazmışlar batarya ile ilgili felan demişlerbayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı
@Goodjober atıyor gene hocam gelişme yok deli oldum eğer oyun 512de oynanmıyor da 4slerde niye oynanıyor?bayağı kişi olumlu sonuç yazmış ya hayırlısı
wpdeki ram sınırlamasından bence dursun silme blackten sonra dene@Goodjober atıyor gene hocam gelişme yok deli oldum eğer oyun 512de oynanmıyor da 4slerde niye oynanıyor?
aynen takılıyorum ben istemezken yaptım toplam 8 oyun ve uygulama varBelkide hani diyonuzya baykuş açılırken artık eposta istiyor diye o yüzden sınır ikiye düşmüştür çünkü daha önce hiç sormuyordu![]()