Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Gençler ben yardım edemiyorum şu sıralar , karnede 4 zayıf olunca ara sıra internete giriyorum onda da lol atıyorum, burda ilgelenen çok kişi var zaten sağılsunlar sıkıntı olmaz ,kolay gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

nusret2013

Üye
Xap Deployer ile yükleyebilirsin

Xap Deployer Link :

abi 2.yöntemi deniyeyim dedim

sdk yükledim yeniden başlayamadı pc... açılmadı 2-3 saatir şimdi çözüm tabi herşeyi kaldırdım...

şimdi 1.yöntemde deniycem.. tekraryaa SDK yüklemesek olmaz mı?

power tools ve deployer filan açılmıyor büyük ihtimal bu sebepten

SDK yüklediğim zaman pcye geri yükleme yapmak zorunda kaldım,pc açılmadı çünkü...OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D

subway yükledim oldu

şimdi bide bu oyunlar güncelleme alınca biz güncelleyebilecekmiyiz?

flamed45

flamed45

Üye
beyler gta san andreas 512 mb ram fix gelmiş buyrun sorunlar ortadan kalkmış

ademoz05

ademoz05

Üye
beyler gta san andreas 512 mb ram fix gelmiş buyrun sorunlar ortadan kalkmış
çok güzel haber.

paylaşımın altındaki kullanıcı yorumlarını okudum. çoğu kullanıcı lumia 520'de sorunların devam ettiğini söylemiş. ama yükleyen adam lumia 720de sorunsuz çalıştığını söylüyor ve bu süper haber :yuru

520'de neden çalışmadığına da; bataryadan dolayı belki olabilir tarzında birşey yazmış. yani 520'deki bataryanın yeterli gücü sisteme sağlayamadığı için falan yazmış, bence de olabilir: ?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Bu 2. Yöntem Windows 7 32 bit'de çalışır mı?

nusret2013

Üye
ben xap dosyasını açtım subwayin o baykuş geldi yükledim diğer oyunlarda olmadı neden acaba

csH

csH

Üye
nsu dan telefonu güncellersem yeniden baykuşla unlock yaptığımda 10 uygulama yükleyebilecek miyim @skynet @Goodjober @Mia Alfanso

skynet

Üye
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :)

csH

csH

Üye
denemeden göremeyeceğiz sanırım neyse şu black gelsin cesaretimi toplayıp basıcam flashı :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
nsu dan telefonu güncellersem yeniden baykuşla unlock yaptığımda 10 uygulama yükleyebilecek miyim @skynet @Goodjober @Mia Alfanso
bende nsu vardı framework felan yaptım baykuşla şuan toplam 8 oyun ve uygulama var

csH

csH

Üye
ne zaman yaptın unlock u

csH

csH

Üye
bende o zamanlar yaptım fakat şimdi mail falan istiyormuş acaba nsu dan güncelleyince yine 10 uygulama yüklenebilecek mi yoksa 2yle mi sınırlı kalacak
ilk çıktıgında farketmeden yapmışım :D sonradan tekrar baktıgımda unlockmuş :D

StartTheGame

StartTheGame

Üye
şuanda 2 oyun ile sınırlı baykuş progrqmı

Üst Alt