Invoke
Üye
Yani hiçbiri bir 3310 değil
Şimdi bu cihaz Elife E7 ya, buna çıkan Cyanogen'leri (Elife için yani) yüklesek bir şey olmaz dimi?
E7 için CM var mı?
Yani hiçbiri bir 3310 değil
Şimdi bu cihaz Elife E7 ya, buna çıkan Cyanogen'leri (Elife için yani) yüklesek bir şey olmaz dimi?
İlla ki çıkar, kendi sitesinde çıkmasa bile biri yapar diye düşünüyorum.E7 için CM var mı?
Gmd1 in arkası 8 iphone 5sinde tabiki kalite aynimidir bilemeyiz daha , zaten genelde cekimleri onden yapmiyoruz.dİyi günler, ters çıkmadım. Bildiğimi söyledim. Ön kamerasının performansını da internette görebilirsiniz, diğer ön kameralara göre iyi tabiki ama çok üstün bir performans beklemeyin demek istiyorum.
Tabiki aynı değil kalite,lens bakımından baya bir farklıGmd1 in arkası 8 iphone 5sinde tabiki kalite aynimidir bilemeyiz daha , zaten genelde cekimleri onden yapmiyoruz.d
Gmd1 in arkası 8 iphone 5sinde tabiki kalite aynimidir bilemeyiz daha , zaten genelde cekimleri onden yapmiyoruz.d
mantıken kötü değil ama belki 8 değilde 2 mp koysa 100 tl daha ucuz olucaktıNiye ki ne güzel yapmış adamlar![]()

Adamlar onu 8 yaparak farklilik yapmislar Sizinde dediginiz gibi iphoneninkiyle eş tabikide olamazBu arada ekranin ips olmadigi hakkinda kaynak verebilirmi
![]()
Elite lite yaza ucuzlar mı?
Tenk yu dostGSMArena ve diğer tüm sitelerde Elife E7 ekranının IPS olmadı açık. DH editörleri de GMD Elite için söylediler aynısını. İstersen videoları izle.

Dolar yüzünden düşmediZaten ucuza çıktığından pek sanmıyorum. Diskavri 1 ucuzlamadı.
Zaten ucuz değilmi ?Elite lite yaza ucuzlar mı?

Elite lite yaza ucuzlar mı?
Adam Elite lite için süpriz demiş daha uygun olur herhalde hem Elite lite 1000 olursa satılmaz herkes Elite alır sonuçta 200 tl fark olacak.1200 elite olsa
1000 elite lite olsa
Hangisini almak daha mantıklı?
2Gb RAM her zaman yeterli olur mu?
Bide G2'nin 330'u kaç MHz?