Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90

warsofwon

warsofwon

Üye
İyi günler, ters çıkmadım. Bildiğimi söyledim. Ön kamerasının performansını da internette görebilirsiniz, diğer ön kameralara göre iyi tabiki ama çok üstün bir performans beklemeyin demek istiyorum.
Gmd1 in arkası 8 iphone 5sinde tabiki kalite aynimidir bilemeyiz daha , zaten genelde cekimleri onden yapmiyoruz.d

• Beğen
Tepkiler: .caner.
0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: warsofwon ve .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Gmd1 in arkası 8 iphone 5sinde tabiki kalite aynimidir bilemeyiz daha , zaten genelde cekimleri onden yapmiyoruz.d

Kalite aynı değil çok net bilebiliriz. Neyse çıkınca da görürüz ama dediğim gibi bence zerre önemli değil ön kamera.
8mpixeli vatandaş gözünde büyütmesin, diyorum sadece.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve warsofwon
warsofwon

warsofwon

Üye
Adamlar onu 8 yaparak farklilik yapmislar Sizinde dediginiz gibi iphoneninkiyle eş tabikide olamaz :):thumbup:Bu arada ekranin ips olmadigi hakkinda kaynak verebilirmi:oku

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Adamlar onu 8 yaparak farklilik yapmislar Sizinde dediginiz gibi iphoneninkiyle eş tabikide olamaz :):thumbup:Bu arada ekranin ips olmadigi hakkinda kaynak verebilirmi:oku

GSMArena ve diğer tüm sitelerde Elife E7 ekranının IPS olmadı açık. DH editörleri de GMD Elite için söylediler aynısını. İstersen videoları izle.

• Beğen
Tepkiler: warsofwon ve .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
valla bakalim gelsin belki ben bile alirim

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
cm çıkmaz en fazla port olur o da yaramaz

tufless

tufless

Üye
ARkadaşlar şimdi bu Elite süper bi tel olarak piyasaya sürüleceğini düşünüyorum. Fakat bana göre şahsi fikrim bana büyük o telefon. 5" uygun olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi disco 2 konusunda yorum hiç yapmamış. Elite le kıyaslarsak elite tabikide iyi. Ama ben disco 2 yi ben almak istiyorum. Bana artıları ve eksiler ne olur bu telefonun. Daha inceleyemedik fakat özelliklerine bakarsak ?

Uhops

Uhops

Üye
Elite lite yaza ucuzlar mı?

0MG90

0MG90

Üye
Discovery hala aynı fiyatta hatta hepsiburada arttırmıştı en son biraz, indirim olacağını sanmıyorum

maktama

maktama

Üye
Zaten ucuz çıkıyorlar yahu, Elite önce 1500'e çıkıp sonra yazın 1200'e düşse psikolojik olarak daha mı rahatlayacaksınız? :D
Telefonun genel anlamda eşi olan gionee e7'nin fiyatı yurtdışında zaten 500$ civarında.

• Beğen
Tepkiler: Kerim., warsofwon ve .caner.
Uhops

Uhops

Üye
1200 elite olsa
1000 elite lite olsa
Hangisini almak daha mantıklı?
2Gb RAM her zaman yeterli olur mu?

Bide G2'nin 330'u kaç MHz?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
1200 elite olsa
1000 elite lite olsa
Hangisini almak daha mantıklı?
2Gb RAM her zaman yeterli olur mu?

Bide G2'nin 330'u kaç MHz?
Adam Elite lite için süpriz demiş daha uygun olur herhalde hem Elite lite 1000 olursa satılmaz herkes Elite alır sonuçta 200 tl fark olacak.

0MG90

0MG90

Üye
Elite Lite Elife E7 mini olacaksa tasarımı çok kötü bana göre

Üst Alt