------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

BornToKill

BornToKill

Üye
Arkadaşlar ben s4 e kılıf aldım ekranı falan kapatan ama kılıf tutması için mıknatıs var o mıknatıs telefona zarar verirmi ?

eminde

eminde

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D ve Senyor Keş
BornToKill

BornToKill

Üye
Herhangi bir uygulamadan cikinca hep acik kaliyor ortadaki tuşa basili tutup acik kalan uygulamayi kapatiyorum surekli i tusa basili tutup kapatma tusa zarar verirmi

birde bi kılıf sordum uyku modluymuş adam telefonu kılıfa takınca kılıt ekranındaki saati gelen arama yeri galan deişti kıfıftaki boşluğa denk geliyor tam nasıl çalışıyor anlamadım ama :D iyimidir sağlıklımıdır kullanan varmı tavsiye edermi?

Son düzenleme:
KD1907

KD1907

Üye
Herhangi bir uygulamadan cikinca hep acik kaliyor ortadaki tuşa basili tutup acik kalan uygulamayi kapatiyorum surekli i tusa basili tutup kapatma tusa zarar verirmi

birde bi kılıf sordum uyku modluymuş adam telefonu kılıfa takınca kılıt ekranındaki saati gelen arama yeri galan deişti kıfıftaki boşluğa denk geliyor tam nasıl çalışıyor anlamadım ama :D iyimidir sağlıklımıdır kullanan varmı tavsiye edermi?
Ben kullanıyorum o kılıftan ve gayet sağlıklı ve iyi çalışıyor. Ayrıca sürekli orta tuşa basman bi zarar vermez diye düşünüyorum

eminde

eminde

Üye
@AnıL-D
Pil konusu ne oldu gittin mi servise?

Anil-D

Anil-D

Üye
125 bisey

eminde

eminde

Üye
Ciddimisin 60 küsür falan sanıyordum ben

Anil-D

Anil-D

Üye
amperi buyuk bunun ama denemedim daha kismetse bugun denicem

Anil-D

Anil-D

Üye
sarj kiti var evet

eminde

eminde

Üye
Şu kalın bataryalardan değil dimi orjinal boyutlarda
sarj kiti var evet
Hele canım yoksa korkuttun walla 125 yazınca
Kaç amper birde onu öğrenelim kullanım sonucunu da ayrıyeten bekliyoruz benim yeni pilin bugünkü değerleri bekleme 9 saat ekran süresi 4 saat şarj yüzde 30

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
tmm 4000

• Beğen
Tepkiler: eminde
Anil-D

Anil-D

Üye
bayiden aldim