HayirArkadaşlar ben s4 e kılıf aldım ekranı falan kapatan ama kılıf tutması için mıknatıs var o mıknatıs telefona zarar verirmi ?
Yeni pilin şarjı yüzde 5 e düştü dün sabah 10 da şarjdan aldım 27 saat bekleme süresi 4 saate yakın da ekran süresi sonuç bu şekildesonucu yazarsaniz sevinirim
iyimidir sağlıklımıdır kullanan varmı tavsiye edermi?Ben kullanıyorum o kılıftan ve gayet sağlıklı ve iyi çalışıyor. Ayrıca sürekli orta tuşa basman bi zarar vermez diye düşünüyorumHerhangi bir uygulamadan cikinca hep acik kaliyor ortadaki tuşa basili tutup acik kalan uygulamayi kapatiyorum surekli i tusa basili tutup kapatma tusa zarar verirmi
birde bi kılıf sordum uyku modluymuş adam telefonu kılıfa takınca kılıt ekranındaki saati gelen arama yeri galan deişti kıfıftaki boşluğa denk geliyor tam nasıl çalışıyor anlamadım amaiyimidir sağlıklımıdır kullanan varmı tavsiye edermi?
yeni aldim kendim kardesim servisten medet umanyok@AnıL-D
Pil konusu ne oldu gittin mi servise?
Kaç para verdinyeni aldim kendim kardesim servisten medet umanyok
Ben de.Ciddimisin 60 küsür falan sanıyordum ben
Yoksa pili şarj eden yuva ile birlikte mi aldın125 bisey
Şu kalın bataryalardan değil dimi orjinal boyutlardaamperi buyuk bunun ama denemedim daha kismetse bugun denicem
Hele canım yoksa korkuttun walla 125 yazıncasarj kiti var evet
Kaç amper birde onu öğrenelim kullanım sonucunu da ayrıyeten bekliyoruz benim yeni pilin bugünkü değerleri bekleme 9 saat ekran süresi 4 saat şarj yüzde 30amperi buyuk bunun ama denemedim daha kismetse bugun denicem
Aga son olarak samsungun orjinal ürünü mü yoksa harici biryerden mi aldıntmm 4000
4.4.2 nerelerde?