Anket S4 Mini'de şarj probleminin operatöre bağlı olup olmadığını belirleyelim

Sponsorlu Bağlantılar

Operatörünüz?

• Kullanılan toplam oy
    14
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini'de şarj probleminin operatöre bağlı olup olmadığını belirleyelim
Arkadaşlar, verdiğim linkteki gibi şarj problemi yaşayan S4 mini sahibi arkadaşlardan operatörlerini ankette cevaplamalarını istiyorum.

Yazı şu şekilde, aynen bu sorunu yaşıyorum.
"Gece yattığım zaman telefonun sarjı %100 iken sabah kalktığımda % 70-80 lerde oluyor. 6-7 saatte cihaz boştayken %20 gider mi hiç ? arka planda çalışan programları kapattım, gereksiz programları devre dışı bıraktım, ekran parlaklığını otomatiğe aldım ve bir kaç ayarınıda devre dışı bıraktım. bir kaç gün de böyle kullanmaya başladım fakat yine hiç bir değişim olmadı."
Kaynak:

Bu sorunu yaşamayan arkadaşlar operatörlerini yorum olarak belirtirlerse sevinirim.

reflex

reflex

Üye
Bende S4 mini kulanıyorum overclock lu 2 GHZ ama en fazla akşam %5 gidiyo cm 11 yüklemeyi denesen hiç fena olmaz orjinal romda oluyodu bu sorun verdiğin kaynaktaki çözüm bataryaya zarar verebilir diye düşünüyorum en iyisi sen akşam tak sabah al daha iyi olur

Slapper33

Slapper33

Üye
Ben uyurken bazen uçak moduna alıyorum ona rağmen 15-20 gittiği oluyor

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Bende S4 mini kulanıyorum overclock lu 2 GHZ ama en fazla akşam %5 gidiyo cm 11 yüklemeyi denesen hiç fena olmaz orjinal romda oluyodu bu sorun verdiğin kaynaktaki çözüm bataryaya zarar verebilir diye düşünüyorum en iyisi sen akşam tak sabah al daha iyi olur
Dostum o romun linkini atabilir misin?
Ben uyurken bazen uçak moduna alıyorum ona rağmen 15-20 gittiği oluyor
Aynen abi çok sıkıntılı durum. Lumia 920 vardı o bile böyle yapmıyordu. Geceleri yanıma alıp mesajlaşıp bırakıyordum kenara. Ama S4 minide hep şarjda geceleri.

• Beğen
Tepkiler: reflex

2463912

Kapalı Hesap
Androide bir daha tövbe

• Beğen
Tepkiler: fatihmenteş
reflex

reflex

Üye
Aynen abi çok sıkıntılı durum. Lumia 920 vardı o bile böyle yapmıyordu. Geceleri yanıma alıp mesajlaşıp bırakıyordum kenara. Ama S4 minide hep şarjda geceleri.
al nasıl yükliceni biliyosun var sayıyorum en üsttekini indir kur cwm den sonrası ilk açılış işte
aslında şarzın çabuk gitmesi androidden deil samsungdan kaynaklanan bi durum bir sürü modifiye yapıyo sisteme

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben akilli telefon kullanipta sarjim cok gidiyor diyeni gormedim
Heleki sirf facebook icin akilli tel alan arkadaslarim bile yaninda sarj cihaxi tasiyor o yuzden gunde 2 kez sarj etmek koymuyor bana normal bir durum :)

reflex

reflex

Üye
aslında şarzın gitmesini minimuma indirebilirsiniz ben saatlerce oyun oynuyom anca bitiyo yaklaşık 3-5 saat arası sadece oyunla 2ghz overclock lu haliyle

2463912

Kapalı Hesap
Ben akilli telefon kullanipta sarjim cok gidiyor diyeni gormedim
Heleki sirf facebook icin akilli tel alan arkadaslarim bile yaninda sarj cihaxi tasiyor o yuzden gunde 2 kez sarj etmek koymuyor bana normal bir durum :)

Abi benim telefonun şarj sorununu başarı teknik servis bile çözemedi.
Günde 2 kere şarj ediyorum.
tam 4 kere kendim servise götürdüm bir arıza tespit edilemedi deyip cihazı geri veriyorlar...
Koskoca teknik servis bile çözemedi...
Şimdi ben ne yapayım böyle :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Valla 2 kere normal bence tabi kullaniyorsan
Mesela 26 dakikadir elimde cihaz wifi baglantisi ile %5 gitmiş.
Senin durum nasil?

2463912

Kapalı Hesap
Senin durum nasil?

Mobilim link atamiyorum.
O ekrandakiler devamlı dolu...

Telefon galaxy young.
Yani şarj kendi kendine gidiyor.
Yeni pil verip yolladılar.

Adam kullanılan hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir diyor.
Başka hafıza kartında denedim şarj cihazı da denedim olmuyor valla kafayı yemek üzereyimanca buraya atabildim

%20 diyor şu an şarj oluyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu sorun siyah s4 minilerde mevcur siyahların batarya değerleri aynı olsada üzerindeki numaralar farklı beyazlarda %2 civarında giderken siyahlarda %20-25 civarında gidiyor birçok kişi bundan şikayetçi ve şikayet edenlerin hepsinin rengi siyah sanırım sizinki de öyle istisna değilseniz

codblackops2

codblackops2

Üye
Senin durum nasil?

S4 mini bu kadar kötü olmamali :hmmm belki romdan kaynaklidir...

Wakelock detectoru yükleyin en cok hangi uygulama telefonu uyandiriyor bakin..bende onceden geceleri % 20 30 sarj giderdi.applock adli uygulama telefonu uyutmuyomus uykusunu kaciriyormus :D
Sildim , şimdi % 2 civari gidiyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Mobilim link atamiyorum.
O ekrandakiler devamlı dolu...

Telefon galaxy young.
Yani şarj kendi kendine gidiyor.
Yeni pil verip yolladılar.

Adam kullanılan hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir diyor.
Başka hafıza kartında denedim şarj cihazı da denedim olmuyor valla kafayı yemek üzereyimanca buraya atabildim

%20 diyor şu an şarj oluyor

Su anda ekledigin resim cihazi kullandigin halde aldigin deger ise bence normal saatte %10 düşüyor. Ama beklemede ise anormal tabikj

2463912

Kapalı Hesap
Şarj tam dolduğu zaman çıkarıyorum.
Yarım saat sonra hiç ellemedigim halde %85 oluyor.
Yani durduk yere gidiyor.
Daha 5 aylık..
ilk 2 ay güzeldi.
ondan sonra düşmeye başladı..
Allah rızası için bir çözüm yolu biliyorsan söyle.
Artık üzüntüden helâk oldum :(

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Bu romu yüklediğimde türkçe mi oluyor? ve versiyonu kaç? 4.4.2 olan mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da benden bütün gün whatsappta 200 mesaj falan olmuştur navigasyon kullandım bunların dışında sık sık menüde gezerim can sıkıntısı :) gps mobil veri 3g açık hali.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 2463912
codblackops2

codblackops2

Üye
Şarj tam dolduğu zaman çıkarıyorum.
Yarım saat sonra hiç ellemedigim halde %85 oluyor.
Yani durduk yere gidiyor.
Daha 5 aylık..
ilk 2 ay güzeldi.
ondan sonra düşmeye başladı..
Allah rızası için bir çözüm yolu biliyorsan söyle.
Artık üzüntüden helâk oldum :(
Wakelock detector adli uugulamayi arastir istersen..

Üst Alt