Galaxy S4 konu dışı muhabbet burada :))

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
Benim batarya şişmişti ama

esmeran3

esmeran3

Üye
Yok zaten şişmeyen bataryalar made in vietnamBirde arkadaşlar benim bi sorum olacak Android OS benim çok sarj yiyor ve çok uyanık kalıyor neden acaba ya ? %100 sarjın nerdeyse %39 u bu yüzden gidiyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yok zaten şişmeyen bataryalar made in vietnamBirde arkadaşlar benim bi sorum olacak Android OS benim çok sarj yiyor ve çok uyanık kalıyor neden acaba ya ? %100 sarjın nerdeyse %39 u bu yüzden gidiyor

telefonla uğraşmadigin zaman android os şarj yer zaten. ama pil grafiginde en üstte mi ve kaç saat ekran süresi alıyorsun?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar xphoid diye bi s4 geliştiricisi kardeşimiz var onun romunu yükleyen test eden varmı acaba? Xphoid rom adı

esmeran3

esmeran3

Üye
4 saat ekran süresi alıyorum evet en üstte duruyor nasıl durdurabilirim ben ya bunu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4 saat ekran süresi alıyorum evet en üstte duruyor nasıl durdurabilirim ben ya bunu

genelde batarya kalibrasyonu yapınca Düzeliyor telefonun şarjini dibine kadar bitir sonra fulle bende öyle Düzelmisti oda olmadı son çare format olur

esmeran3

esmeran3

Üye
zaten hep bitirip fullüyorum sarjı olmadı format atarım dediğin gibi

Anil-D

Anil-D

Üye
müzhivan cince la

Anil-D

Anil-D

Üye
nasil iniyor yada dili ingilizce yapiyoz

Anil-D

Anil-D

Üye
link verinn

Anil-D

Anil-D

Üye
link verirmisin

Anil-D

Anil-D

Üye
bide anlatirsan sevinirim

Anil-D

Anil-D

Üye
yardim pleaseeeee

Anil-D

Anil-D

Üye
kimse yardin etmiyor iste offf

KD1907

KD1907

Üye
Anıl özelden pm at sorunun neyse ben yardımcı olurum sana

Anil-D

Anil-D

Üye
muzhiwan ne kardesim

KD1907

KD1907

Üye
muzhiwan ne kardesim
Google playdeki ücretli ya da ücretsiz uygulama - oyunları ücretsiz olarak indirebileceğin bi program knk. Muzhiwanın kendi sitesinden indir çince uygulama ama ben sana nasıl ingilizce yapacağına ve indirdiklerini nası sd karta indiriceğini anlatırım özelden.

Anil-D

Anil-D

Üye
tmm link at saol özelden

Üst Alt