Öneri Kolay Yöntem Windows Phone Unlock Yapma Resimli Anlatim

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
konu sahibi direk bu driveri konu başlığına eklerse daha güzel olur.
linki upload ettim

Rainesto

Rainesto

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye
diger konuda var zaten
çin işinde yani burada yoktu.ilk bu yöntemi kim araştırıp bulduysa konuda sonuna kadar hakkıdır.diğer konudada var bu yöntem ama sonradan eklendi o.her şey hak sahibinindir :oke:
çin işinde yani burada yoktu.ilk bu yöntemi kim araştırıp bulduysa konuda sonuna kadar hakkıdır.diğer konudada var bu yöntem ama sonradan eklendi o.her şey hak sahibinindir :good:
programın şuana kadar edinilen bilgilere göre herhangi bir ücreti yok

eline sağlık dediğini yaptım
seninde eline emeğine sağlık.beni yansıtmana gerek yoktu,alt tarafı bi upload.
konu devamında wp tool yüklemesini ve uygulama kurmasınıda eklersen tam bi konu olur.toolsu benim gibi kuramayanlar için tam bir sonuç olur.
bu yöntemle tek çözüm sende kalır,bilenlerde yardımcı olur.tavsiyemdir:good:

sistem wp7 32 bit. nasıl yaparız varmı bilgin arkadaşım
--- Mesajlar birleştirildi, 8 dakika önce, Orjinal mesaj zamanı: 16 dakika önce ---

Rainesto

Rainesto

Üye
çin işinde yani burada yoktu.ilk bu yöntemi kim araştırıp bulduysa konuda sonuna kadar hakkıdır.diğer konudada var bu yöntem ama sonradan eklendi o.her şey hak sahibinindir :oke:
seninde eline emeğine sağlık.beni yansıtmana gerek yoktu,alt tarafı bi upload.
konu devamında wp tool yüklemesini ve uygulama kurmasınıda eklersen tam bi konu olur.toolsu benim gibi kuramayanlar için tam bir sonuç olur.
bu yöntemle tek çözüm sende kalır,bilenlerde yardımcı olur.tavsiyemdir:good:

sistem wp7 32 bit. nasıl yaparız varmı bilgin arkadaşım
--- Mesajlar birleştirildi, 8 dakika önce, Orjinal mesaj zamanı: 16 dakika önce ---
bu Driverda diğer konuda ona kalırsa powertoolsu kuramadıysan dosyaları var diğer konuda onu indir oluyor ama powertools için sdk 8.0 lite lazım oda diğer konuda

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
da w7 de olmuyor işte.saolasın yine.hepsini denedim

Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byibo ve YkPkY

biganes

Üye
Beyler bu işlem win7 64bit pc de oluyor mu acaba

YkPkY

YkPkY

Üye

bu deployer işinizi görücektir
buda yuklenmiyor maalesef.bu w7ye kurulabilecek bişi yokmu?
teli boşunamı unlock ettim.tuh be

buradaki güncel dosyaları indirdim artık oluyor.
w7 32bit

san anderas tamam,youtube tamam

csH

csH

Üye
buda yuklenmiyor maalesef.bu w7ye kurulabilecek bişi yokmu?
teli boşunamı unlock ettim.tuh be

buradaki güncel dosyaları indirdim artık oluyor.
w7 32bit

san anderas tamam,youtube tamam
abi sen baykuşla unlock yaptın sanırım 2den fazla uygulama yükleyebiliyor musun denedin mi

YkPkY

YkPkY

Üye
Çin işi yaptım ewet.3. Denemedim hiç.
yanlız söyleyin,lock olmuyor tekrar hesap.
sdk dan denedim olmuyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
sdk dan denedim olmuyor.

Ben ilk ciktiginda yapmistim mailsiz lock oluyor bende nsudan sıfırlamak çözüm olabilir

Son düzenleme:
csH

csH

Üye
sdk dan denedim olmuyor.
sana zahmet bi deneyebilir misin bu sorunun cevabını merak eden sadece ben değilim :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben ilk ciktiginda yapmistim mailsiz lock oluyor bende nsudan sıfırlamak çözüm olabilir
Blue çıktığında denerim.
sana zahmet bi deneyebilir misin bu sorunun cevabını merak eden sadece ben değilim :D
eve gitmeden olmaz ;)arkadaşlar iki gündür uğraştım.buradaki yöntemle 5 tane oyun yükledim ,ve geri lock yaptım.
yani sdk 8.0 la geri register yapabiliyorum.çin uygulamasında telefon unlock görünüyor lakin uygulama yükleyemiyorsunuz.
sdk ile geri unlock yaptım ve 3 uygulama daha yükledim.
yani toplam 8 oldu.
hadi cümleten iyi eğlenceler

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve csH
emz

emz

Üye
ya hocam unlock yapmak kolay işte garanti kalıyor mu telde? Eğer gidiyorsa 10 tane şimdi değilse 6-7 ay sonra canı sıkılırsa yayımcı 512 için çıkarırsa yüklemeyi beklerim en azından garanti olur. Bu sayede bozulursa başımıza kalmaz. Ama garanti bozulmuyorsa hemen yaparım. Özellikle kulaktan dolma değil de bilenler söylesin. Nokia çare doğru söyler mi garantiyi? Söylerse oradan da bakılabilir. Bakanlar cevap verebilir. Cevaplarınızı bekliyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Dostlar bu yöntemde de win8 olması şart mıdır ? win7 32 bt bendeki.

SheFy

SheFy

Üye
Üst konu olmalı.

Üst Alt