Öneri Kolay Yöntem Windows Phone Unlock Yapma Resimli Anlatim

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar her xap dosyasını yüklemiyor wptweks gibi :)

bsavr

bsavr

Üye
bu sitede hepsi var.

KenanK

KenanK

Üye
evt hallettim beyler... oyunları indiriyorum şimdi :)))

telin wifisi ve ana ekranın açık olması lazım programın teli aradığı sırada. yoksa görmüyor.
sanırım unlock olayı wifide bulunan bir açık üzerinden yapıldığından bu şekilde :)

Rainesto

Rainesto

Üye
sonunda yaptım herşeyi sildim tekrar yükledim programdatadan sildim telden geçici dosyaları sildim tekrar baştan başlayınca düzeldi

csH

csH

Üye
Connectifiy diye program var onu indir pc deki interneti wi fi ile dağıtan bir program yani ordan tele interneti aktar ikisinde de internet olması gerekiyor bildiğim kadarıyla @blackcemre

blackcemre

Üye
Connectifiy diye program var onu indir pc deki interneti wi fi ile dağıtan bir program yani ordan tele interneti aktar ikisinde de internet olması gerekiyor bildiğim kadarıyla @blackcemre
Kulladnğım internet wifi ama komşunun interneti oda telefonda çekmiyor buprogram ile dağıtlır mı wifi?

KenanK

KenanK

Üye

şimdilik kurduklarım bunlar.. hepsini denedim tıkır tıkır çalışıyor.. :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
@KenanK kardeş şu fruit ninja dosyasını paylaşırmısın hiçbi yerde bulamadım

Heimdalll

Heimdalll

Üye
link hatalı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne kullanıyon abi ?
Pardus yükledim pc ye. Konfigürasyonu düşük olduğu için öyle icap etti. Ama win xp ye dönüş yapacağım bu gidişle. Telefonu depolama modunda bile tanıtamadım pc ye. Depolarda uygun sürücüler yok maalesef.

CANGO97

CANGO97

Üye
bende bu hatayı yeriyor yardım neyi yanlış yaptım acaba (pc win7 64 bit ondan mı?)

bsavr

bsavr

Üye
bende bu hatayı yeriyor yardım neyi yanlış yaptım acaba (pc win7 64 bit ondan mı?)
aynı sorun oldu telefonu resetledim düzeldi.

Üst Alt