Rainesto
Üye
öyle yaptım zatentelefonunu programı açmadan önce pc ye bağlayıp ekranını aç, sonra programı aç
öyle yaptım zatentelefonunu programı açmadan önce pc ye bağlayıp ekranını aç, sonra programı aç
telefonda intenet yoksa tek pcde var olur mu?Oluyor şebeke verisi açıktı benim pc yi de internet paylaşımından bağladım oldu sadece telefonun interneti olsa da olur
telefonda intenet yoksa tek pcde var olur mu?Oluyor şebeke verisi açıktı benim pc yi de internet paylaşımından bağladım oldu sadece telefonun interneti olsa da olur
Kulladnğım internet wifi ama komşunun interneti oda telefonda çekmiyor buprogram ile dağıtlır mı wifi?Connectifiy diye program var onu indir pc deki interneti wi fi ile dağıtan bir program yani ordan tele interneti aktar ikisinde de internet olması gerekiyor bildiğim kadarıyla @blackcemre
Kulladnğım internet wifi ama komşunun interneti oda telefonda çekmiyor buprogram ile dağıtlır mı wifi?
@KenanK kardeş şu fruit ninja dosyasını paylaşırmısın hiçbi yerde bulamadım
Pardus yükledim pc ye. Konfigürasyonu düşük olduğu için öyle icap etti. Ama win xp ye dönüş yapacağım bu gidişle. Telefonu depolama modunda bile tanıtamadım pc ye. Depolarda uygun sürücüler yok maalesef.Ne kullanıyon abi ?
telefon ne? Gta atma yapıyormu
şimdilik kurduklarım bunlar.. hepsini denedim tıkır tıkır çalışıyor..![]()
telefon ne? Gta atma yapıyormu
aynı sorun oldu telefonu resetledim düzeldi.bende bu hatayı yeriyor yardım neyi yanlış yaptım acaba (pc win7 64 bit ondan mı?)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki senin pc win7 mi ?aynı sorun oldu telefonu resetledim düzeldi.