sanki programın ücretli falan oldugunu duydum? hala öylemiarkadaşlar programın yeni sürümü mevcut isteyen indirebilirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sanki programın ücretli falan oldugunu duydum? hala öylemi
dikkat edinde imei leriniz klonlanmasın

Aygıt yöneticisinden telefonunuzu bulun sag tıklayıp sürücü güncelleştirme diyipsize güvenip bende deniyorum ama teli görmüyor.taşınabilir aygıt normal ama diğer ygıtlarda ünlem var. w7 32bit
işte link yok burada bulamadım bi türlü.kısa bişeyse upload edip yada yerini söylerseniz sevinirimtamm buldum arkadaşlar saolunAygıt yöneticisinden telefonunuzu bulun sag tıklayıp sürücü güncelleştirme diyipLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdriveri kurunuz
kusura bakma abi maçı izliyordumkonudaki verilen linkdede indirme linki bulamıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.sana zahmet
işte link yok burada bulamadım bi türlü.kısa bişeyse upload edip yada yerini söylerseniz sevinirimtamm buldum arkadaşlar saolun
abi o isteyen microsoftun kendi uygulaması 1. yöntemde bi tehlike varsa bilmiyorumdikkatimi çeken bişey oldu.tel uygulamaya bağlı olunca mağazadan güncelleme yapmadı.
microsoft hesabı servisi kullanılabilir değil dedi.
devre dışı bırakıyor.umarım bi kelek çıkmazyanlız bu tehlikeli bişeye benziyor.microsoft hesabını istiyor.
sakata gelmiyelim
abi ben diger konuyla karıştırdım kusura bakmayok canım çince microsoft uygulamasımı olur.
dev.windowsphone.com/zh-cn?logged_in=1 buraya üyelik istedi sonra microsoft hesabına yönlendirdi ve siteye giriş yaptı.
uygulamayada ms hesabını girince direk açtı ve hesabı unlock etti.
vallaha yaptım bi kere.hesap unlock.umarım elimizde patlamaz
o kadar kişi yaptı inşallah birşey olmaz