Öneri Kolay Yöntem Windows Phone Unlock Yapma Resimli Anlatim

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
size zahmet fruit ninjayıda konu başına eklerseniz iyi olur

KenanK

KenanK

Üye
bence şöle bir durum daha var sanki. iOS için geçerli buna benzer bir program var be JB olmadan oyun vs kurabliyor. bence bu çince program üzerinden sınırsız olarak kuruluyor olabilir. çünkü kendi uygulama mağazası vs. şeyler var. programı kurcalamak gerekiyor biraz. hatta programın telefona kurulan mağazası bile var..

Rainesto

Rainesto

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Telefonu unlock ettim framework felan var pcde ama powertoolsu açınca direk powertools çalışmayı durduruyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Beyler bunu yapsak garanti dışı kalır mı 2 yılı çöpe atmayalım boştan yere :D

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar programın yeni sürümü mevcut isteyen indirebilir

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

respection123

Üye
StartTheGame

StartTheGame

Üye
sanki programın ücretli falan oldugunu duydum? hala öylemi

Ücretsiz hala fakat Microsoft Hesabınla giriş yapman gerek.. Birde ben 2 tane oyun yükleyebildim Fifa 13 ve Real Racing2 Yi yüklemiyor XAP Deployer ?

YkPkY

YkPkY

Üye
dikkat edinde imei leriniz klonlanmasın

YkPkY

YkPkY

Üye
size güvenip bende deniyorum ama teli görmüyor.taşınabilir aygıt normal ama diğer ygıtlarda ünlem var. w7 32bit

Rainesto

Rainesto

Üye
size güvenip bende deniyorum ama teli görmüyor.taşınabilir aygıt normal ama diğer ygıtlarda ünlem var. w7 32bit
Aygıt yöneticisinden telefonunuzu bulun sag tıklayıp sürücü güncelleştirme diyip driveri kurunuz

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Driver Yoksa link atarım ben :)

YkPkY

YkPkY

Üye
konudaki verilen linkdede indirme linki bulamıyorum

.sana zahmet
Aygıt yöneticisinden telefonunuzu bulun sag tıklayıp sürücü güncelleştirme diyip driveri kurunuz
işte link yok burada bulamadım bi türlü.kısa bişeyse upload edip yada yerini söylerseniz sevinirimtamm buldum arkadaşlar saolun

Rainesto

Rainesto

Üye
konudaki verilen linkdede indirme linki bulamıyorum

.sana zahmet
işte link yok burada bulamadım bi türlü.kısa bişeyse upload edip yada yerini söylerseniz sevinirimtamm buldum arkadaşlar saolun
kusura bakma abi maçı izliyordum

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
dikkatimi çeken bişey oldu.tel uygulamaya bağlı olunca mağazadan güncelleme yapmadı.
microsoft hesabı servisi kullanılabilir değil dedi.
devre dışı bırakıyor.umarım bi kelek çıkmazyanlız bu tehlikeli bişeye benziyor.microsoft hesabını istiyor.
sakata gelmiyelim

Rainesto

Rainesto

Üye
dikkatimi çeken bişey oldu.tel uygulamaya bağlı olunca mağazadan güncelleme yapmadı.
microsoft hesabı servisi kullanılabilir değil dedi.
devre dışı bırakıyor.umarım bi kelek çıkmazyanlız bu tehlikeli bişeye benziyor.microsoft hesabını istiyor.
sakata gelmiyelim
abi o isteyen microsoftun kendi uygulaması 1. yöntemde bi tehlike varsa bilmiyorum

YkPkY

YkPkY

Üye
yok canım çince microsoft uygulamasımı olur.
dev.windowsphone.com/zh-cn?logged_in=1 buraya üyelik istedi sonra microsoft hesabına yönlendirdi ve siteye giriş yaptı.
uygulamayada ms hesabını girince direk açtı ve hesabı unlock etti.
vallaha yaptım bi kere.hesap unlock.umarım elimizde patlamaz

Rainesto

Rainesto

Üye
yok canım çince microsoft uygulamasımı olur.
dev.windowsphone.com/zh-cn?logged_in=1 buraya üyelik istedi sonra microsoft hesabına yönlendirdi ve siteye giriş yaptı.
uygulamayada ms hesabını girince direk açtı ve hesabı unlock etti.
vallaha yaptım bi kere.hesap unlock.umarım elimizde patlamaz
abi ben diger konuyla karıştırdım kusura bakma :) o kadar kişi yaptı inşallah birşey olmaz

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Üst Alt