diger konuda var zatenkonu sahibi direk bu driveri konu başlığına eklerse daha güzel olur.
linki upload ettim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inşaallah.bi süre sonra patlatıyolar çünkü imeileri hesaplarıabi ben diger konuyla karıştırdım kusura bakmao kadar kişi yaptı inşallah birşey olmaz
programın şuana kadar edinilen bilgilere göre herhangi bir ücreti yoksanki programın ücretli falan oldugunu duydum? hala öylemi
eline sağlık dediğini yaptımkonu sahibi direk bu driveri konu başlığına eklerse daha güzel olur.
linki upload ettim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çin işinde yani burada yoktu.ilk bu yöntemi kim araştırıp bulduysa konuda sonuna kadar hakkıdır.diğer konudada var bu yöntem ama sonradan eklendi o.her şey hak sahibinindirdiger konuda var zaten
çin işinde yani burada yoktu.ilk bu yöntemi kim araştırıp bulduysa konuda sonuna kadar hakkıdır.diğer konudada var bu yöntem ama sonradan eklendi o.her şey hak sahibinindir![]()
seninde eline emeğine sağlık.beni yansıtmana gerek yoktu,alt tarafı bi upload.programın şuana kadar edinilen bilgilere göre herhangi bir ücreti yok
eline sağlık dediğini yaptım

bu Driverda diğer konuda ona kalırsa powertoolsu kuramadıysan dosyaları var diğer konuda onu indir oluyor ama powertools için sdk 8.0 lite lazım oda diğer konudaçin işinde yani burada yoktu.ilk bu yöntemi kim araştırıp bulduysa konuda sonuna kadar hakkıdır.diğer konudada var bu yöntem ama sonradan eklendi o.her şey hak sahibinindir
seninde eline emeğine sağlık.beni yansıtmana gerek yoktu,alt tarafı bi upload.
konu devamında wp tool yüklemesini ve uygulama kurmasınıda eklersen tam bi konu olur.toolsu benim gibi kuramayanlar için tam bir sonuç olur.
bu yöntemle tek çözüm sende kalır,bilenlerde yardımcı olur.tavsiyemdir
sistem wp7 32 bit. nasıl yaparız varmı bilgin arkadaşım
--- Mesajlar birleştirildi, 8 dakika önce, Orjinal mesaj zamanı: 16 dakika önce ---
da w7 de olmuyor işte.saolasın yine.hepsini denedim
akşam denerim artık saolasınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu deployer işinizi görücektir
akşam denerim artık saolasın

buda yuklenmiyor maalesef.bu w7ye kurulabilecek bişi yokmu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu deployer işinizi görücektir
abi sen baykuşla unlock yaptın sanırım 2den fazla uygulama yükleyebiliyor musun denedin mibuda yuklenmiyor maalesef.bu w7ye kurulabilecek bişi yokmu?
teli boşunamı unlock ettim.tuh beLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradaki güncel dosyaları indirdim artık oluyor.
w7 32bit
san anderas tamam,youtube tamam
Çin işi yaptım ewet.3. Denemedim hiç.
yanlız söyleyin,lock olmuyor tekrar hesap.
sdk dan denedim olmuyor.
sana zahmet bi deneyebilir misin bu sorunun cevabını merak eden sadece ben değilimÇin işi yaptım ewet.3. Denemedim hiç.
yanlız söyleyin,lock olmuyor tekrar hesap.
sdk dan denedim olmuyor.

Blue çıktığında denerim.Ben ilk ciktiginda yapmistim mailsiz lock oluyor bende nsudan sıfırlamak çözüm olabilir
eve gitmeden olmazsana zahmet bi deneyebilir misin bu sorunun cevabını merak eden sadece ben değilim![]()