Uygulama Ana ekrana klasör ekleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekrana klasör ekleme ?
arkadaşlar bu aralar sorduğum sorulara pek cevap verilmiyor hatta hiç cevap verilmiyor ben android bölümünde sorulan sorulara genellikle cevap veriyorum lütfen benim göstermeye çalıştığım özeni herkes göstersin. Gösterenlere bir şey demiyorum ama bilip de cevap yazmayanlara söylüyorum.NEYSE KONUMUZA GEÇELİM ARKADAŞLAR öncelikle istediğim araç aşağıdaki resimdeki gibi:

oyunlar adlı ikona tıklayınca küçük kare bir pencere açılıyor samsung da böyle bir şey var mı ?

ben clean master uygulamasında gördüm.menüye ve ana ekrana böyle bir uygulama koymak mümkün müdür ?

BİR DE CANLI DUVAR KAĞIDI İSTİYORUM ANA EKRANA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle bu aralar cevap verilmediği konusunda fikriniz yanlış burası bir forum konuda bilgisi olan ve konuyu gören kişiler mutlaka cevap verir.

Gelelim sorunuza android cihazlar anasayda klasör oluştumayı soruyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam bu bir uygulama değil çünkü :hmmm

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu aralar cevap verilmediği konusunda fikriniz yanlış burası bir forum konuda bilgisi olan ve konuyu gören kişiler mutlaka cevap verir.

Gelelim sorunuza android cihazlar anasayda klasör oluştumayı soruyorsunuz sanırım yanlış anlamadıysam bu bir uygulama değil çünkü :hmmm
sorduğum şey klasör değil yani telefonda böyle bir özellik yok

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 5830i

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
Evet o özellik yok sistem versiyonu gereği bildiğim kadarıyla.

o zaman buna özel bir uygulama yapılmıştır yani bildiğin böyle bir uygulama var mı ? resimlerde de görüldüğü gibi clean master uygulamasıyla beraber gelen bir özellikte böyle bir araç var yani bu daha önce yapılmış olmalı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
o zaman buna özel bir uygulama yapılmıştır yani bildiğin böyle bir uygulama var mı ? resimlerde de görüldüğü gibi clean master uygulamasıyla beraber gelen bir özellikte böyle bir araç var yani bu daha önce yapılmış olmalı.
Bazı launcher uygulamaları yükleme sonrası ekleniyor Android sürüm nedir ?

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
2.3.6

Invoke

Invoke

Üye
Gören ve müsait olan eğer biliyorsa cevap verir.

Ne istediğini de anlamadım. Ana ekrana klasör eklemek arayüz ile ilgili bir durum. Bir ikonu tutup diğerinin üzerine bırak. Olmuyorsa olmuyordur. Yapacak bir şey yok, farklı launcher ya da rom yüklemek dışında.

Canlı duvar kağıdı boş yere sistemi yorar, şarjın daha çabuk bitmesine sebep olur. Zaten ace kullanıyorsun bence gerek yok ama illa canlı duvar kağıdı istiyorum diyorsan forumda duvar kağıdı bölümünde bir çok seçenek bulabilirsin. Xperiaların Flow diye duvar kağıdı vardı bir zamanlar o da güzeldi, deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
Gören ve müsait olan eğer biliyorsa cevap verir.

Ne istediğini de anlamadım. Ana ekrana klasör eklemek arayüz ile ilgili bir durum. Bir ikonu tutup diğerinin üzerine bırak. Olmuyorsa olmuyordur. Yapacak bir şey yok, farklı launcher ya da rom yüklemek dışında.

Canlı duvar kağıdı boş yere sistemi yorar, şarjın daha çabuk bitmesine sebep olur. Zaten ace kullanıyorsun bence gerek yok ama illa canlı duvar kağıdı istiyorum diyorsan forumda duvar kağıdı bölümünde bir çok seçenek bulabilirsin. Xperiaların Flow diye duvar kağıdı vardı bir zamanlar o da güzeldi, deneyebilirsin.

Saol kardeşim

Üst Alt