Yardım Nokia Lumia 620 Ve Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 Ve Birkaç Soru
Merhabalar,

Dün akşam Lumia 620 aldım. Dünden beri kurcalıyorum telefonu ve sürekli Google'dan araştırıyorum, baya bilgi edindim. Tabi cevapsız kalan sorularım da oldu. Sizlere danışmak isterim:

1.) Web tarayıcıdan mobil gazete açıyorum. Ancak manşetler arasında gezinemiyorum. Flash player eksikliği nedeniyle mi acaba? Çözümü var mıdır?

2.) Batarya yüzdesini görebilmek için uygulama indirdim ve ana ekrana küçük pencere ekledim. Ama anlık olarak göstermiyor. 30 dakikada bir güncelliyor sanırım. Kalan yüzdeyi, anlık olarak göstermenin bir yolu var mıdır?

3.) Arka plan görevleri >>> uygulamaları engellemek şarjı olumlu etkiler mi? Yani çok fark eder mi?

4.) Pil tasarrufu >>> İleri düzey >>> 'Her zaman' seçeneği için neden 'önerilmez' diyor?

5.) Telefonu bilgisayara bağlamadan, micro sd karttaki mp3'lerden melodi seçemez miyiz?

Şimdiden teşekkürler5 numaralı sorunu çözdüm. Mağaza'dan Zil Sesi Yaratıcı uygulamasını indirip, istediğimiz mp3 dosyasını kesip biçip melodi yapabiliyoruz. Kaldı 4 soru :)
(Çok soru sorduğum farkındayım, mazur görün lütfen)2 numaralı sorunun cevabını da buldum, zor da olsa. Batarya simgesinin yanında batarya yüzdesi, 8.1 güncellemesi ile gelecekmiş.

Diğer soruları geçelim. Merak ettiğim tek konu var: Mobil gazete manşetlerini açamamak...

Arkadaşlar ben hazıra konan biri değilim. Yardım lütfen

narnia16

narnia16

Üye
Gazeteleri takip etmek için birinci sayfa uygulamasını tavsiye ederim. Tarayıcıda ki sorun flash player eksikliğinden kaynaklanıyor. HTML5' e geçmeyen pek çok site var hala malesef.

Uygulama linki:

3- Oldukça etkiler.

4- Benimde pek bilgim yok bu konuda ama adamlar oraya yazdıysa o kadar vardır heralde bir hikmeti :)

Diğerlerini çözmüşsünüz zaten, başka sorununuz olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum :)
ayarlar / e-posta ve hesaplar'dan Facebook hesabı eklemek şarjı çok etkiler mi? Bir de bildirimler gerçekten geliyor mu, Facebook hesabı ekleyince?

respection123

Üye
Hesap eklemek şarjı olumsuz etkilemez.Facebook bildirimleri gelirde az sorunlu oda çözülür. WinPhone 8.1 ile sorun kalmayacak :)

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Facebook hesabı ekledim. Kişilerde en üstte profil fotoğrafım eklendi. Onu alıp ana sayfaya sabitleyeceğim, di mi? Bildirimler için? :) Teşekkürler tekrar :)Bu arada... galaxy s3 takas ettim, lumia 620 aldım, takas ederken kafa kafaya takas yaptım, fark vermedim, lumia sıfır cihaz aldım. İnşallah pişman olmam. Çok sayıda uygulama olmaması benim için büyük sıkıntı değil. Hayırlısı olsun.

emir1888

Üye
4.soruyu da ben cevaplayayım :) pil tasarrufuna aldığın zaman arka plan uygulamalar çalışmaz.mesela whatsapp, line, viber gibi programlar kullanıyosan gelen mesajları çağrıları uygulamaya girmeden göremezsin.o yüzden önermiyo :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan çok memnunum ama batarya beni delirtiyor. Facebook uygulamasını, twitter uygulamasını bile siliyorum, arka plan uygulamalarını engelliyorum, mobil veriyi kapatıyorum, akşam olmadan batarya bitiyor. Tabi telefonu çok kurcalıyorum. Ne önerirsiniz? 1300 mah batarya ile bu kadar oluyor...wifi kapalı, gps kapalı, Bluetooth kapalı, daha ne yapayım? Pil tasarruf modu pek tasarruf etmiyor. Ekran parlaklığı düşük, 3g kapalı...

emir1888

Üye
@heathrow sen 620 mi kullanıyon 3310 mu belli değil o zaman :D tam sarj etmeden çıkarma bi de tam bitmeden takma sarja.ama batarya gitmiş zaten bu saatten sonra pek fayda etmez :D

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alalı 1 hafta oldu. Batarya nasıl gitmiş olabilir?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1 flash playerden olabilir
2 30 dakikada bir gösterir. ama ileride anlık olacak.
3 tabi ki olumlu etkiler. ama uygulamaya göre ne kadar etkiler onu bilemem
4 her zaman seçeneği önerilmesz diyor çünkü sen telefona o kadar para vermişsin bırakta güç tasarrufunda kullanma. Yani o yüzden öyle yazmışlar. yoksa kötü yanı yok.yukarıda kardeş tam bitmeden şarja takma demiş, yanlış. Sakın bitirme şarjı. bu zarar verir. &10 15 iken şarja tak. şarj olduktan sonra yarım saat ve bir saat şarjda kalsın telefon. performans daha da artacaktır. ve de telefonu 3310 gibi kullanma. ben senin gibi kullandığımda şarjı bir gün gitmiyordu, sonra ekran parlaklığını otomatik, konum full açık, diğer özelliklerinden dolu dolu yararlandığımda bir günü tam götürüyor. biliyorum bu terslikte bir işlik var :D amöa öyle. yeni almışsın telefonu batarya zamanla yerine oturur

• Beğen
Tepkiler: emir1888
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
windows 8.1 güncelleme olarak mı gelicek yoksa yeni cıkacak cihazlar da mı kullanılacak acaba cevap verir misiniz?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
live tittle mi? o 8.1 ile gelmesi lazım ve tüm cihazlara

Takipçi Satın Al

Üst Alt