KD1907
Üye
Hangi sürümünü oynadın 1.0.2 mi 1.0.3 mü?oynamıştım bi ara noldu da kutluhan hoşbulduk![]()
Hayır sorumlu benim diğer herkes benim yardımcımKavga çıkmasın anilada vermek lazim![]()

Son düzenleme:
Hangi sürümünü oynadın 1.0.2 mi 1.0.3 mü?oynamıştım bi ara noldu da kutluhan hoşbulduk![]()
Hayır sorumlu benim diğer herkes benim yardımcımKavga çıkmasın anilada vermek lazim![]()

Sait dede alacağın olsun bana yetki vermemişsinSende sorumlusun verdim gitti![]()

Sen 5s kullanıyosun git burdanSait dede alacağın olsun bana yetki vermemişsin![]()
Peki kasma donma yaşıyor muydun çok nadir de olsa?1.0.2 olması lazım![]()
Büyük kampanya yapcam merak etme senSait dede alacağın olsun bana yetki vermemişsin![]()
.Demokratik olacak herkes 10 dakika yönetici olcak bu konuda 
Abi o i5s kullanıyo istemiyoruz onu burdaBüyük kampanya yapcam merak etme sen.Demokratik olacak herkes 10 dakika yönetici olcak bu konuda
![]()
Birileri uğraşırsa bulur yoksa çok zor gibi.knox sayacı sorununa çözüm bulurlarmı sizce
Burası forum herkes gelebilir akıllı dursun yeterkiAbi o i5s kullanıyo istemiyoruz onu burda
Birileri uğraşırsa bulur yoksa çok zor gibi.

Tamamdır. Bundan sonra senden sonra en yetkili kişi benim dimiBurası forum herkes gelebilir akıllı dursun yeterki![]()

Yok herkes yetkiliTamamdır. Bundan sonra senden sonra en yetkili kişi benim dimi![]()
seçim yapacam bakalım 
Kimse yapamayacağı için masus ödül veriyoruz diye gaz vermişlerödül varmıs samsung dan biri cıkıp ödülün üzerine yatmasın![]()
Tibii kiTamamdır. Bundan sonra senden sonra en yetkili kişi benim dimi![]()

En hızlı cevap veren ve en aktif ben olduğuma göreYok herkes yetkiliseçim yapacam bakalım
![]()
Senide baş yardımcım yaptımTibii ki![]()

yazılımla gelen birsey nasıl kalıcı olarak kalıyorXda forumdada ödüllü konu vardı ama çözmek imkansız yazılım mantığına ters.Ama baştan kodlar düzenlenirse tabi oda mümkün olmaz samsung firması kendi ayağına sıkmış olur![]()

Knox var yetmezmi ayrıca bootloader farkıyazılımla gelen birsey nasıl kalıcı olarak kalıyor![]()

Peki tamam saolcok nadir oluyordu yarım saatte 1 gibi