StartTheGame
Üye
yapamadın mı sonuç nedir ?
Yaptım dün gece ama elektrikler gitti onun için oyun atamadım ama unlock oldu telefon tam power toolsu yükleyecektim elektrikler gitti bende yattım şimdide program yine hata vermeye başladı
yapamadın mı sonuç nedir ?
Bi program kaldırdın mı hiç pc den bence bir program eksik

dosyaları indirinizYa bu 1. yöntemin hiç sorunu bitmiyor bu sefer powertools hata veriyor (yüklerken) hata bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznapmam gerek ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramda hata vermeye başladı şimdi ney benim günahım ya![]()
Usb driverleri indirdim hocam O programıda indirdim başka hangilerini indireyim powertoolsda hata veriyor hala unlock mu değil mi bilmiyorumdosyaları indiriniz

powertoolsun dosyaları var konunun hepsini okuyunuz.Usb driverleri indirdim hocam O programıda indirdim başka hangilerini indireyim powertoolsda hata veriyor hala unlock mu değil mi bilmiyorum![]()
powertoolsun dosyaları var konunun hepsini okuyunuz.
Şu unlocku tekrar yapmama gerek var mı dün unlock oldu oyun yükleyeceğim zaman kapandı pc elektrikler gitti 
bu oyun kurmaya yarıyor unlock etmiyor .exe dosyası var onu açın add xapdan oyun seçin deploy diyin oyununuzu kururÇok teşekkürler çok yararlı bir linkBu deployer nasıl kuruluyor ben pek bilmiyorum da ?
rardan çıkartın uygulama olarak gelicekPeki bu deployer bende yandex disk te xap olarak gözüküyor bunu ben rarlamı açıcam yoksa düz mü onu anlamadım bu xap dosyasını ne ile açmam gerek ?