Arkadaşlar StartTheGame Bu kadar sevinmekte haklı çünkü insanda olmayınca insan sürünüyor oyundan dolayıda olsaGoodjober ve alfanso herşey için teşekkürler Nokia'nın ömürlük konusu bu bence
![]()

Ben mesaj attım da bi ilgilensen sana zahmet kardeşBeyler yardımcı olamadım pek bugün acayip bir şekilde başım ağrıyor ekrana bakmaktan 15 tatil boyunca ger turlu yardım için mesaj atabilirsiniz

beklediğin güncelleme ne güncellemesi ?
Ben mesaj attım da bi ilgilensen sana zahmet kardeş![]()
Arkadaşlar StartTheGame Bu kadar sevinmekte haklı çünkü insanda olmayınca insan sürünüyor oyundan dolayıda olsaGoodjober ve alfanso herşey için teşekkürler Nokia'nın ömürlük konusu bu bence
![]()
AYnen Goodjober yani Erdem abi sağolsunDuacınım vallaha abi Allah tuttuğunu altın etsin Ne isteğin varsa versin
inşallah kardeşim 
![]()
Vallaha Genel bölümünün ilk başına sabitlenmeli bu konu![]()

ne zaman ilgi azalırsa o zaman üst konu olacakmış![]()
Bu arada deployer editliyorum win 7 için yeni konu açıcam konuya eklersen sevinirim 
Bu arada deployer editliyorum win 7 için yeni konu açıcam konuya eklersen sevinirim
![]()
niçin ?peki , ama kilitlenebilir soyliyim
burdan paylaşınniçin ?
xp için patchledimde arkadaş deniyorwin 7 de sorunsuz çalışıyor powertools kuramıyanlar için deployer indirin ve rardan çıkartın .exe dosyası çıkacak ona girip deployerı çalıştırabilirsiniz .bak dosyaları benim yaptıgım patch ufak debugları kaldırdımburdan paylaşın
xp için patchledimde arkadaş deniyorwin 7 de sorunsuz çalışıyor powertools kuramıyanlar için deployer indirin ve rardan çıkartın .exe dosyası çıkacak ona girip deployerı çalıştırabilirsiniz .bak dosyaları benim yaptıgım patch ufak debugları kaldırdım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwindowsphonehub dan gta sanın atması ile ilgili çözüm adımları [ denemedim ]
1.. Cihazınızda yaklaşık 4 gb alanı temizleyin. (Çok önemli)
2.. Oyunu powertools ile kurun
3. wi-fi ye bağlı oldugunuzdan emin olun
4. Sonra yüklendikden sonra cihazınızda en az 1,2 GB boş alan olmalıdır (önbelleğe alma için gerekli)
5. Oyunu başlatın.
6. Grafik çözünürlüğü sıfıra ayarlanır. [ Graphics resolution u 0 yapın ]
7. DÜŞÜK set grafik ayarları. [ graphics settings i low ]
8. Oyunu yeniden başlatın ve tadını çıkarın.
Sayfa sayısı 59 a düşmüş ?