Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
AYnen Goodjober yani Erdem abi sağolsun :) Duacınım vallaha abi Allah tuttuğunu altın etsin Ne isteğin varsa versin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Arkadaşlar StartTheGame Bu kadar sevinmekte haklı çünkü insanda olmayınca insan sürünüyor oyundan dolayıda olsa :D Goodjober ve alfanso herşey için teşekkürler Nokia'nın ömürlük konusu bu bence :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşlar StartTheGame Bu kadar sevinmekte haklı çünkü insanda olmayınca insan sürünüyor oyundan dolayıda olsa :D Goodjober ve alfanso herşey için teşekkürler Nokia'nın ömürlük konusu bu bence :D

Vallaha Genel bölümünün ilk başına sabitlenmeli bu konu :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Evet :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardımcı olamadım pek bugün acayip bir şekilde başım ağrıyor ekrana bakmaktan 15 tatil boyunca ger turlu yardım için mesaj atabilirsiniz

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Ben attım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hala güncelleme yok napıyor bunlar arkadaş

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
beklediğin güncelleme ne güncellemesi ?
Beyler yardımcı olamadım pek bugün acayip bir şekilde başım ağrıyor ekrana bakmaktan 15 tatil boyunca ger turlu yardım için mesaj atabilirsiniz
Ben mesaj attım da bi ilgilensen sana zahmet kardeş :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Takılın kafanıza göre ben ne derseniz yaparım ama ayrı bir unlock konusu olmasın diye lock alabilir

Rainesto

Rainesto

Üye
burdan paylaşın
xp için patchledimde arkadaş deniyorwin 7 de sorunsuz çalışıyor powertools kuramıyanlar için deployer indirin ve rardan çıkartın .exe dosyası çıkacak ona girip deployerı çalıştırabilirsiniz .bak dosyaları benim yaptıgım patch ufak debugları kaldırdım

windowsphonehub dan gta sanın atması ile ilgili çözüm adımları [ denemedim ]

1.. Cihazınızda yaklaşık 4 gb alanı temizleyin. (Çok önemli)

2.. Oyunu powertools ile kurun

3. wi-fi ye bağlı oldugunuzdan emin olun

4. Sonra yüklendikden sonra cihazınızda en az 1,2 GB boş alan olmalıdır (önbelleğe alma için gerekli)

5. Oyunu başlatın.

6. Grafik çözünürlüğü sıfıra ayarlanır. [ Graphics resolution u 0 yapın ]

7. DÜŞÜK set grafik ayarları. [ graphics settings i low ]

8. Oyunu yeniden başlatın ve tadını çıkarın.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
xp için patchledimde arkadaş deniyorwin 7 de sorunsuz çalışıyor powertools kuramıyanlar için deployer indirin ve rardan çıkartın .exe dosyası çıkacak ona girip deployerı çalıştırabilirsiniz .bak dosyaları benim yaptıgım patch ufak debugları kaldırdım

windowsphonehub dan gta sanın atması ile ilgili çözüm adımları [ denemedim ]

1.. Cihazınızda yaklaşık 4 gb alanı temizleyin. (Çok önemli)

2.. Oyunu powertools ile kurun

3. wi-fi ye bağlı oldugunuzdan emin olun

4. Sonra yüklendikden sonra cihazınızda en az 1,2 GB boş alan olmalıdır (önbelleğe alma için gerekli)

5. Oyunu başlatın.

6. Grafik çözünürlüğü sıfıra ayarlanır. [ Graphics resolution u 0 yapın ]

7. DÜŞÜK set grafik ayarları. [ graphics settings i low ]

8. Oyunu yeniden başlatın ve tadını çıkarın.

teşekkürler

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Sayfa sayısı 59 a düşmüş ?

Üst Alt