Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
yapamadın mı sonuç nedir ?

Yaptım dün gece ama elektrikler gitti onun için oyun atamadım ama unlock oldu telefon tam power toolsu yükleyecektim elektrikler gitti bende yattım şimdide program yine hata vermeye başladı

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Bi program kaldırdın mı hiç pc den bence bir program eksik

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya bu 1. yöntemin hiç sorunu bitmiyor bu sefer powertools hata veriyor (yüklerken) hata bu : napmam gerek ? programda hata vermeye başladı şimdi ney benim günahım ya :(
dosyaları indiriniz

Rainesto

Rainesto

Üye
StartTheGame

StartTheGame

Üye
powertoolsun dosyaları var konunun hepsini okuyunuz.

Bilgisayarınız güncel değil yada çalıştırmıyor gibi bi hata veriyor hocam :( Şu unlocku tekrar yapmama gerek var mı dün unlock oldu oyun yükleyeceğim zaman kapandı pc elektrikler gitti :(

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Bence sorun şu hani diyor ya ekran kapanmasın açık dursun diye sorun orda olabilir.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ekran açık abi :D Neyse onu çözdüm unlock olmuş telefon powertools yüklenmiyor o çalışmayanlar için dediğini indirdim bu seferde windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum kafayı yiyeceğim ya :( Şu Gta Sa ve Modern Combatı oynasam hiç bişey istemicem başka :(

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
içimi okudun be kardeş ama şanslısın akşamda pc ye giriyon ben senin yerinde olsam araştırmaya başlardım çoktan .s

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Google'da sonuç çıkmıyor ki ya :(

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
daemon tools dene .s oda iso okuyor.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ama Xap yükleyecek mi işte o var :(

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Denemeden bilemeyiz :)Arkadaşlar konuyu tam bilen varsa herkese yardımcı olsun

Rainesto

Rainesto

Üye
powertools çalışmayalar için deployer denendi çalışıyor startthegamenin pcde çalıştı
link : Edit / Düzenliyorum isteyen pm atsın

konuya eklenirse iyi olur powertoolsu çalıştıramıyanlar için

Son düzenleme:
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Çok teşekkürler çok yararlı bir link :)Bu deployer nasıl kuruluyor ben pek bilmiyorum da ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Çok teşekkürler çok yararlı bir link :)Bu deployer nasıl kuruluyor ben pek bilmiyorum da ?
bu oyun kurmaya yarıyor unlock etmiyor .exe dosyası var onu açın add xapdan oyun seçin deploy diyin oyununuzu kurur

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Peki bu deployer bende yandex disk te xap olarak gözüküyor bunu ben rarlamı açıcam yoksa düz mü onu anlamadım bu xap dosyasını ne ile açmam gerek ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Peki bu deployer bende yandex disk te xap olarak gözüküyor bunu ben rarlamı açıcam yoksa düz mü onu anlamadım bu xap dosyasını ne ile açmam gerek ?
rardan çıkartın uygulama olarak gelicek

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Tamam yükleyince gözüktü çok saolun son soru :)
en fazla kaç oyun yükleniyordu ?ve bu işlemler kastırır mı telefonu tabi bende full hızlı olsun demiyorum ama oyun zevkini kırıcak kadar kastırır mı ?

Üst Alt