Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Doğrudur :DBende de öyleydi

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Benim de 1 gb ram di 2 gün önce 3 gb aldım :D

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Toplama parça aldım İNŞALLAH ekran kartıda alcaz 1 gb beni götürür neyse konuyu sapıttık burda kilit atalım ram konusuna :P

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Onu bunu bırakında güncelleme hala yok

• Beğen
Tepkiler: skynet
StartTheGame

StartTheGame

Üye
buda resimli kanıt :D yalan söyleyecek halim yok :( Yardımcı olmaya çalıştım kardeşim Forever W7/W8 and Lumia 920 :D

blackcemre

Üye

buradan indirdiğim dosyaları nasıl yükleyeceğim?

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
1.yöntem ise yaptığın videoyu izleyerek devam et veya alfansoya sor o biliyor ama en iyisi videoyu izle orda vardı sanırım.Eğer sadece oyunun xap dosyasını indircem diyorsan buyur şunu indirceksin. 2 - download the game yazanı indir unlock yaptıysan ve powertoools varsa

blackcemre

Üye
nereye koyayım buindirdiğim dosyaları

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Videoda var kardeş sanırım istersen oraya bak videoyu incele eğer videoda yoksa bana söyle ben elimden geldiğince yardımcı olayım.Daha kendi işimi bile halletmedim çünkü :D920 kullananlar neden yapıyor anlamıyorum :D
siz zaten 1 gb oyunları indirebiliyorsunuzEvet Ben Windows 7 İso İndirdim İNŞALLAH yarın kurup deneyeceğim :D
İNŞALLAH sorunsuz kasmasız hallederim halledersem herkeze yardımcı olmaya çalışırım :D

blackcemre

Üye
Videoda var kardeş sanırım istersen oraya bak videoyu incele eğer videoda yoksa bana söyle ben elimden geldiğince yardımcı olayım.Daha kendi işimi bile halletmedim çünkü :D920 kullananlar neden yapıyor anlamıyorum :D
siz zaten 1 gb oyunları indirebiliyorsunuzEvet Ben Windows 7 İso İndirdim İNŞALLAH yarın kurup deneyeceğim :D
İNŞALLAH sorunsuz kasmasız hallederim halledersem herkeze yardımcı olmaya çalışırım :D
direk xap dosyası olmadan bütün halde nasıl indirdrim gta san andreası

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Microsoft Powertools ile yükleyeceksin Lumia 920 kullnanlar paralı oyunları yüklüyor anladın mı :D Uyanığız ya hani :D

• Beğen
Tepkiler: Lumia6yüz20 ve skynet
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
nerde beleş oraya yerleş:)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ya bu 1. yöntemin hiç sorunu bitmiyor bu sefer powertools hata veriyor (yüklerken) hata bu : napmam gerek ? programda hata vermeye başladı şimdi ney benim günahım ya :(

Son düzenleme:
Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Ya bu 1. yöntemin hiç sorunu bitmiyor bu sefer powertools hata veriyor (yüklerken) hata bu : napmam gerek ? programda hata vermeye başladı şimdi ney benim günahım ya :(

yapamadın mı sonuç nedir ?

Üst Alt