920 kullananlar neden yapıyor anlamıyorum 

direk xap dosyası olmadan bütün halde nasıl indirdrim gta san andreasıVideoda var kardeş sanırım istersen oraya bak videoyu incele eğer videoda yoksa bana söyle ben elimden geldiğince yardımcı olayım.Daha kendi işimi bile halletmedim çünkü920 kullananlar neden yapıyor anlamıyorum
siz zaten 1 gb oyunları indirebiliyorsunuzEvet Ben Windows 7 İso İndirdim İNŞALLAH yarın kurup deneyeceğim
İNŞALLAH sorunsuz kasmasız hallederim halledersem herkeze yardımcı olmaya çalışırım![]()
çok zor bulsan bile yükleyebilceğini sanmıyorum çünkü uygulama içine yüklüyor oyunudirek xap dosyası olmadan bütün halde nasıl indirdrim gta san andreası
çok zor bulsan bile yükleyebilceğini sanmıyorum çünkü uygulama içine yüklüyor oyunu
nasıl ama xap dosyayı değil bu şçşne nasıl atacağızMicrosoft Powertools ile yükleyeceksin Lumia 920 kullnanlar paralı oyunları yüklüyor anladın mıUyanığız ya hani
![]()
powertoolsa girin orda isolated app var ordan put butonuna tıklayıp dosyaları tek tek seçiniznasıl ama xap dosyayı değil bu şçşne nasıl atacağız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan indirdiğim dosyaları nasıl yükleyeceğim?
kolay gelsin hayırlısıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ya bu 1. yöntemin hiç sorunu bitmiyor bu sefer powertools hata veriyor (yüklerken) hata bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznapmam gerek ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramda hata vermeye başladı şimdi ney benim günahım ya![]()