Tavsiye Discovery Alacak Arkadaşlar Bi Baksınlar

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Discovery Alacak Arkadaşlar Bi Baksınlar
Arkadaşlar amatörce bir çalışma fakat size yararlı olacağını düşündüğüm için çektim.Hala birçok yerde eski parti cihazlar satılıyor.Alırken yeni parti almanızı öneririm

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Parti hangisi olursa olsun yazılım aynı değil mi?
Kamerada o flaş seçeneği yazılımsal bir durum. Cihazınız son sürümde mi şu anda?

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve anilari35
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Soyle anlatayim yeni parti cihazlar direk guncellenmis sekilde geliyor eski partilerde ise herkesin kamera durumu ayniCihaz son surumde

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
kralberk13

kralberk13

Üye
benimkisi yeni parti çok memnunum telefonumdangerçekten güzel telefon

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
birde arkadaşlar birşey daha sorucam bir cihazımda(discovery)ekranında bulutlanma gibi 2 tane topcuk var sadece arka plan beyaz oldugnuda gözüküyor ne yapmalıyım ? çok sinirimi bozdu

kralberk13

kralberk13

Üye
masa üstü canlı duvar kağıdı ola bilir dostumçözdünmü sorununu ?

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
yok duvar kağıdı falan değil ekranda sorun var orda 2 top şeklinde beyaz nokta mesela tarayıcı açıyorum gene aynı gene gösteriyor ama daha soluk orası

• Beğen
Tepkiler: yavuzbey07
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Costum rom yukleyenler kamera ayarlarinda mav modunu arasin varsa alsin

alical33

alical33

Üye
birde arkadaşlar birşey daha sorucam bir cihazımda(discovery)ekranında bulutlanma gibi 2 tane topcuk var sadece arka plan beyaz oldugnuda gözüküyor ne yapmalıyım ? çok sinirimi bozdu
ekranda ölü piksel olabilir ekran testi uygulaması indir dene sorun varsa ölü piksel olduğunu belirterek servise ver ekran değişeblir

Kit Kat

Kit Kat

Üye
yok duvar kağıdı falan değil ekranda sorun var orda 2 top şeklinde beyaz nokta mesela tarayıcı açıyorum gene aynı gene gösteriyor ama daha soluk orası
Ölü Piksel.

Bu arada video çok işime yaradı çok saol.

• Beğen
Tepkiler: anilari35
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Telefonlar Parasına Göre Çok İyi Ama Firmalar Ne Kadar İyi Destek Verir Orası Tartışılır

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
ekranda ölü piksel olabilir ekran testi uygulaması indir dene sorun varsa ölü piksel olduğunu belirterek servise ver ekran değişeblir
ölü piksel değil bulutlanma gibi birşey ölü piksel testi yaptım sorun çıkmadı zaten piksel gibi değil topçuk şeklinde ekran görüntüsü almayı deneyim bi bakalım gözükecekmi
yok gözükmüyor screenshot da bi arkadaşa sordum bulutlanma dediler fakat şimdi telpa ya göndermeye korkuyorum kullanıcı hatası derler diye

Kit Kat

Kit Kat

Üye
ölü piksel değil bulutlanma gibi birşey ölü piksel testi yaptım sorun çıkmadı zaten piksel gibi değil topçuk şeklinde ekran görüntüsü almayı deneyim bi bakalım gözükecekmi
yok gözükmüyor screenshot da bi arkadaşa sordum bulutlanma dediler fakat şimdi telpa ya göndermeye korkuyorum kullanıcı hatası derler diye
Bi telefoncuya göster ona göre gönder.

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Bi telefoncuya göster ona göre gönder.
mantıken düşünürsek ben onu nasıl bozabilirmki ? :) içini açıp ekrana hasar vermediğime göre, ama telpa bildiğimiz gibi her şeyi kullanıcı hatası gibi göstermeye çalışmakla kalmıyor bide sizi kazıklamaya çalışıyor olmayan şeyleri bozuk gibi gösterip değiştelim vs. diyolar

Kit Kat

Kit Kat

Üye
mantıken düşünürsek ben onu nasıl bozabilirmki ? :) içini açıp ekrana hasar vermediğime göre, ama telpa bildiğimiz gibi her şeyi kullanıcı hatası gibi göstermeye çalışmakla kalmıyor bide sizi kazıklamaya çalışıyor olmayan şeyleri bozuk gibi gösterip değiştelim vs. diyolar
Benim eski Galaxy Gio da öyle bi sorun vardı sanki. Ekranda jelatin varmı hava kalmasın içinde ?

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Benim eski Galaxy Gio da öyle bi sorun vardı sanki. Ekranda jelatin varmı hava kalmasın içinde ?
jelatin varda hava kabarcıgı falan değil direk ekranda görüyorum aslında çok büyük birşey değil ama insan görünce kafası takılıyor işte ortadaki menü yuvarlagı varya onun çapı yarısı kadar olan 2 tane daire gibi o kısımlar soluk işte böyle birşey ama ne oldugunu hala çözemedim

Kit Kat

Kit Kat

Üye
jelatin varda hava kabarcıgı falan değil direk ekranda görüyorum aslında çok büyük birşey değil ama insan görünce kafası takılıyor işte ortadaki menü yuvarlagı varya onun çapı yarısı kadar olan 2 tane daire gibi o kısımlar soluk işte böyle birşey ama ne oldugunu hala çözemedim
Bence jelatinden. O değilse benim gio da vardı açıkçası hiçte umurumda olmamıştı gio 'da olması :D telefoncuya göster.

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Bence jelatinden. O değilse benim gio da vardı açıkçası hiçte umurumda olmamıştı gio 'da olması :D telefoncuya göster.
tamam saol jelatin varda kabarcık gram yok üstünde normal ekran gibi jelatin oldugu fark edilmiyor bile

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Yeni parti olan 16 GB ' mı ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ekranin uzerine baski gelmisse olabilir. Algilama nasil ekranin o kisminda?

Üst Alt