ekranda ölü piksel olabilir ekran testi uygulaması indir dene sorun varsa ölü piksel olduğunu belirterek servise ver ekran değişeblirbirde arkadaşlar birşey daha sorucam bir cihazımda(discovery)ekranında bulutlanma gibi 2 tane topcuk var sadece arka plan beyaz oldugnuda gözüküyor ne yapmalıyım ? çok sinirimi bozdu
Ölü Piksel.yok duvar kağıdı falan değil ekranda sorun var orda 2 top şeklinde beyaz nokta mesela tarayıcı açıyorum gene aynı gene gösteriyor ama daha soluk orası
ölü piksel değil bulutlanma gibi birşey ölü piksel testi yaptım sorun çıkmadı zaten piksel gibi değil topçuk şeklinde ekran görüntüsü almayı deneyim bi bakalım gözükecekmiekranda ölü piksel olabilir ekran testi uygulaması indir dene sorun varsa ölü piksel olduğunu belirterek servise ver ekran değişeblir
Bi telefoncuya göster ona göre gönder.ölü piksel değil bulutlanma gibi birşey ölü piksel testi yaptım sorun çıkmadı zaten piksel gibi değil topçuk şeklinde ekran görüntüsü almayı deneyim bi bakalım gözükecekmi
yok gözükmüyor screenshot da bi arkadaşa sordum bulutlanma dediler fakat şimdi telpa ya göndermeye korkuyorum kullanıcı hatası derler diye
mantıken düşünürsek ben onu nasıl bozabilirmki ?Bi telefoncuya göster ona göre gönder.
içini açıp ekrana hasar vermediğime göre, ama telpa bildiğimiz gibi her şeyi kullanıcı hatası gibi göstermeye çalışmakla kalmıyor bide sizi kazıklamaya çalışıyor olmayan şeyleri bozuk gibi gösterip değiştelim vs. diyolarBenim eski Galaxy Gio da öyle bi sorun vardı sanki. Ekranda jelatin varmı hava kalmasın içinde ?mantıken düşünürsek ben onu nasıl bozabilirmki ?içini açıp ekrana hasar vermediğime göre, ama telpa bildiğimiz gibi her şeyi kullanıcı hatası gibi göstermeye çalışmakla kalmıyor bide sizi kazıklamaya çalışıyor olmayan şeyleri bozuk gibi gösterip değiştelim vs. diyolar
jelatin varda hava kabarcıgı falan değil direk ekranda görüyorum aslında çok büyük birşey değil ama insan görünce kafası takılıyor işte ortadaki menü yuvarlagı varya onun çapı yarısı kadar olan 2 tane daire gibi o kısımlar soluk işte böyle birşey ama ne oldugunu hala çözemedimBenim eski Galaxy Gio da öyle bi sorun vardı sanki. Ekranda jelatin varmı hava kalmasın içinde ?
Bence jelatinden. O değilse benim gio da vardı açıkçası hiçte umurumda olmamıştı gio 'da olmasıjelatin varda hava kabarcıgı falan değil direk ekranda görüyorum aslında çok büyük birşey değil ama insan görünce kafası takılıyor işte ortadaki menü yuvarlagı varya onun çapı yarısı kadar olan 2 tane daire gibi o kısımlar soluk işte böyle birşey ama ne oldugunu hala çözemedim
telefoncuya göster.tamam saol jelatin varda kabarcık gram yok üstünde normal ekran gibi jelatin oldugu fark edilmiyor bileBence jelatinden. O değilse benim gio da vardı açıkçası hiçte umurumda olmamıştı gio 'da olmasıtelefoncuya göster.