Haber PoandSoul Lumia 920 Tweaker görüntüsünü yayınladı!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
PoandSoul Lumia 920 Tweaker görüntüsünü yayınladı!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geçtiğimiz günlerde Çinli hacker grubu PoandSoul'un Lumia 920 üzerinde jailbreak işlemi gerçekleştirdiğine dair haberi paylaşmıştık.

Ekip şimdi de Lumia 920 üzerinde çalışan tweak uygulamasının görüntüsünü paylaştı.

Ancak sistemde korsanlığın önünü açacağından korkulduğu için henüz jailbreak uygulaması ve anlatımı yayınlanmadı.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, OttomaN TigeR, 4MaGuS ve 3 diğerleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdilik pek fazla extra ekleyememişler. Tahminimce geliştirmeye devam edip zaman kazanmaya çalışıyorlar. Geçen zaman içinde de platform daha da güçleneceğinden sanırım bir kaç ay sonra yayınlarlar.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik pek fazla extra ekleyememişler. Tahminimce geliştirmeye devam edip zaman kazanmaya çalışıyorlar. Geçen zaman içinde de platform daha da güçleneceğinden sanırım bir kaç ay sonra yayınlarlar.

WP7'deki tweakler WP8'e gelse tadından yenmez :cool

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Keşke bunu hackerlar değil de Microsoft yapsaydı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve mtoyanik
luckysleven

luckysleven

Üye
ya şu adamlara mail atıcam artık alttaki tuşların titreşimini kapatmaları için .. Öyle bir şey yaparlarsa anında benden donate işler artık benden biramı içerler yemekmi yerler ne yaparlarsa yapsınlar : )

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Valla ben öyle alıştım ki olmasa artık yadırgarım her halde :gul:

enessrsy

enessrsy

Üye
ya şu adamlara mail atıcam artık alttaki tuşların titreşimini kapatmaları için .. Öyle bir şey yaparlarsa anında benden donate işler artık benden biramı içerler yemekmi yerler ne yaparlarsa yapsınlar : )

Telefonu bir iki kez düşür, titreşimden eser kalmaz :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben windows 7 kullanmadım ama istediğin gibi kişiselleştirebiliyorsun sanırsam :) umarım kişiselliştirme için Jailbreak yayınlanır uygulamalar için Marketi kullanmaya devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Hagios
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bunlar sadece göstermelik yapıyorlar herhalde

Rainesto

Rainesto

Üye
Jailbreak felan yalan diyenler nerde

Son düzenleme:
Mia Alfanso