Haber Lumia 1520 Mini ( 1520v ) - ( Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hocam 5" olabilme ihtimali var diyorlardı birkaç gün önce, bir bilginiz var mı son durum ile ilgili.

En son haberlerde şu şekilde geçiyordu, bildiğim kadarıyla bir değişiklik olmadı.

1520v - 4,45 inç
1820 - 5.2

• Beğen
Tepkiler: Bay H

Murat Alper

Murat Alper

Üye
@bulutsuzgece bu cihaz tanıtılırsa ülkemizde satışa sunulurmu yada abdye özel bir cihazmı olacak yada

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
özgür abi tanıtımı yapılırsa peki ülkemizde satışa sunurlurmu yada abdye özel bir cihazmı olacak

Bildiğim kadarıyla herhangi bir ülkeye özel değil.
Şubat ayının son haftası düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresinde tanıtılacağı söyleniyor.
Muhtemelen bizde de satışa çıkar ancak hemen gelmez diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bildiğim kadarıyla herhangi bir ülkeye özel değil.
Şubat ayının son haftası düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresinde tanıtılacağı söyleniyor.
Muhtemelen bizde de satışa çıkar ancak hemen gelmez diye tahmin ediyorum.
abi geçende androide geçiyorum diye bir konu açtıydım ya geçmiyorum inşallah çıkar bu cihaz inşallah ben düsündümde lumiasız bir hiçmişim androidde neymiş ya :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihaz global olacak. Fakat ekran boyutuyla ilgili tutarsızlıklar var. Bazı kaynaklar 4.45" 1280x768 olacak diyor. Bazı kaynaklarda ise 1080p 5" olacağı iddia ediliyor. Bu karışıklığın sebebi aslında Lumia 1525 olabilir zira o da 5.2" ekran ve 1440p qHD çözünürlükle gelecek.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
PureFood

PureFood

Üye
Cihaz global olacak. Fakat ekran boyutuyla ilgili tutarsızlıklar var. Bazı kaynaklar 4.45" 1280x768 olacak diyor. Bazı kaynaklarda ise 1080p 5" olacağı iddia ediliyor. Bu karışıklığın sebebi aslında Lumia 1525 olabilir zira o da 5.2" ekran ve 1440p qHD çözünürlükle gelecek.
5.2'' ekranın 540x960 çözünürlükle gelmesi komik değil mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yazin yeni telefon alacagim ve bu telefon da Lumia olacak. Umarim yazdan once gelir bu telefon.

braayn

braayn

Üye
Bu arada sitenin yeni kabuğu güzel hoş olmuş ellerinize sağlık

merkel02

Kapalı Hesap
Ali ağabey baştan söyleseniz.. her şey birbirine karıştı :blush: 1525'in 6'' yeni bir phablet olacağı bu forumda söylendi. 1820 eyvallah 5.2'' :) 1520v ise kah 4.3 oldu kah 4.45 :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali ağabey baştan söyleseniz.. her şey birbirine karıştı :blush: 1525'in 6'' yeni bir phablet olacağı bu forumda söylendi. 1820 eyvallah 5.2'' :) 1520v ise kah 4.3 oldu kah 4.45 :ah
lumia 1520V 4.45" &5"
Lumia 1525 5.2" veya Lumia 1520'nin makyajlısı
Lumia 1820 5.2" yeni amiral gemisi olacak deniliyor.

Cihaz çok olunca hepsi birbirine karıştı. :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
inşallah bu 1820, sd kart desteği ve 5 inç olarak gelir sd kartsız bi telefona nedense hiç sıcak bakamıyorum..

dakamon

dakamon

Üye
1820 alınır ve çool uzunca bir sure de sıkıntısız kullanılır :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1820 alınır ve çool uzunca bir sure de sıkıntısız kullanılır :)

Söylentilerdeki gibi "güneş enerjili ekran" olursa, iki şarj arasında da çoook uzun süre kullanılır :kıskıs: @OttomaN TigeR

• Beğen
Tepkiler: narnia16 ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aylar önce 1520 nin ismi ilk geçtiğinde ben tahmin etmiştim, seneye 1820 ve 1920 isimli telefon çıkarırlar demiştim. 1820 yaza gelirse bence s.baharda 1920 de gelir. Benimki tahmin sadece.

braayn

braayn

Üye
1520'nin TR'ye gelişini kestiremedik bu cihazlar kim bilir ne zaman gelir...

Üst Alt