bunu nerden çıkardınız?Herhalde 10 kilo falan olur ağırlığı.
sen 10kg telefon gördünmü ?İlla bir yerden çıkarmak mı gerek?
Nokia telefonlar aynı hep ağır gördün mü hiç 130 gr Amiral Lumia?

Lafın gelişi dedim.130 grlık telefona göre çok ağır oluyor Nokia telefonları en hafifi 150 gr'dan ağır.sen 10kg telefon gördünmü ?
nokia telefonlar ağır ama dediğinizde mantıklı bir cümle değil maalesef 3310=10kg bile diğil![]()
neden Microsoft'tan çekinsinlerki?Şimdi bu telefonda WP8.1 yüklüyse, kaynak site isterse WP8.1'le gelecek özellikleri de sızdırabilir.
Ancak muhtemelen Microsoft'tan çekiniyorlardır
Eğer böyle bir şey de söz konusu değilse, önümüzdeki günler yazılımsal sızıntıları da beraberinde getirebilir
@papakudioflu

lumia 925=139gram Lumia1020=156gram siz herhalde Lumia920'de takılı kaldınız.Lafın gelişi dedim.130 grlık telefona göre çok ağır oluyor Nokia telefonları en hafifi 150 gr'dan ağır.
Hahaha Aynenlumia 925=139gram Lumia1020=156gram siz herhalde Lumia920'de takılı kaldınız.
heleki 925 çok hafif.
Şimdi bu telefonda WP8.1 yüklüyse, kaynak site isterse WP8.1'le gelecek özellikleri de sızdırabilir.
Ancak muhtemelen Microsoft'tan çekiniyorlardır
Eğer böyle bir şey de söz konusu değilse, önümüzdeki günler yazılımsal sızıntıları da beraberinde getirebilir
@papakudioflu
neden Microsoft'tan çekinsinlerki?![]()

girişler paralı olsa milyarder olurlar .Site gümleyebilir de o yüzden![]()
.bu kararın son kullanıcıya bırakılması gerekir bence. Ikısını de koysun kim nasıl isterse öyle kullansınÇözünürlükle ne alakası var anlamadım ekrana dığarsa çok ufak olmayacaksa verirler. Şimdi kullanımı zorlaştıracaksa vermezler zaten.
abi çıkarsa türkiyede satışa sunulurmu acaba513ppi![]()
abi çıkarsa türkiyede satışa sunulurmu acaba

özgür abi tanıtımı yapılırsa peki ülkemizde satışa sunurlurmu yada abdye özel bir cihazmı olacak513ppi olmayacak, son sızan bilgilere göre 340ppi civarında olacak![]()