Haber Lumia 1520 Mini ( 1520v ) - ( Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

serverfun912

serverfun912

Üye
Herhalde 10 kilo falan olur ağırlığı.

serverfun912

serverfun912

Üye
İlla bir yerden çıkarmak mı gerek?
Nokia telefonlar aynı hep ağır gördün mü hiç 130 gr Amiral Lumia?

Tmobile

Tmobile

Üye
İlla bir yerden çıkarmak mı gerek?
Nokia telefonlar aynı hep ağır gördün mü hiç 130 gr Amiral Lumia?
sen 10kg telefon gördünmü ?
nokia telefonlar ağır ama dediğinizde mantıklı bir cümle değil maalesef 3310=10kg bile diğil :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şimdi bu telefonda WP8.1 yüklüyse, kaynak site isterse WP8.1'le gelecek özellikleri de sızdırabilir.
Ancak muhtemelen Microsoft'tan çekiniyorlardır :hmmm
Eğer böyle bir şey de söz konusu değilse, önümüzdeki günler yazılımsal sızıntıları da beraberinde getirebilir :eller:

@papakudioflu

serverfun912

serverfun912

Üye
sen 10kg telefon gördünmü ?
nokia telefonlar ağır ama dediğinizde mantıklı bir cümle değil maalesef 3310=10kg bile diğil :D
Lafın gelişi dedim.130 grlık telefona göre çok ağır oluyor Nokia telefonları en hafifi 150 gr'dan ağır.

Tmobile

Tmobile

Üye
Şimdi bu telefonda WP8.1 yüklüyse, kaynak site isterse WP8.1'le gelecek özellikleri de sızdırabilir.
Eğer böyle bir şey de söz konusu değilse, önümüzdeki günler yazılımsal sızıntıları da beraberinde getirebilir :eller:

@papakudioflu
neden Microsoft'tan çekinsinlerki? :D

dakamon

dakamon

Üye
Nokianında amiral gemisi telefonlarında hafifliğe gitmesi,lazım harbi ağır telefonları var :/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adamlar zaten iki hafta içinde bilgiler vermeye devam edeceklerini belirtiyor. Ben de olsam böyle yapardım. İki hafta boyunca hit haber garanti:ehe

@papakudioflu

ON9

ON9

Üye
Çözünürlükle ne alakası var anlamadım ekrana dığarsa çok ufak olmayacaksa verirler. Şimdi kullanımı zorlaştıracaksa vermezler zaten.
bu kararın son kullanıcıya bırakılması gerekir bence. Ikısını de koysun kim nasıl isterse öyle kullansın

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Oyle bir şey yapsalar sisteme bir seçenek koyarlar ve iki seçeneği de alt yapısını mecbur sisteme koymak zorunda olurlar o zamanda sistemin kapasitesi artar belki ram e etkisi olur mu olmaz mı bilemiyorum ama göze almazlar boyle bir seçeneği gibime geliyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
520 ve 720 3 kolon gelirmi muhabbeti dönüyor benim şöyle bir sorum olacak ve aynı zamanda açıklamam 920 de saniye 60 kare mi ne görüntüleme yapıyordu hareketli live ların kasmaması için diğer akıllı cihazlardan 3 kat daha hızlı diye geçiyordu bu hangi lumialarda var hepsinde varmı bilmiyorum ancak bence 3 kolon olan cihazlarda daha çok live tile hareketi olacağını için kasma olabileceği için bence bunu destekleyen modellere 3 kolon gelmesi gerekiyor 1520 de mesela bu değer 920 ile aynımı acaba merak ediyorum

Bay H

Bay H

Üye
Hocam 5" olabilme ihtimali var diyorlardı birkaç gün önce, bir bilginiz var mı son durum ile ilgili.
@bulutsuzgece

Üst Alt