Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyenokia
Sponsorlu Bağlantılar
ByEmre221
Üye
Konu Sahibi
nokia
merhaba arkadaşlar banaa nokia markasi bir telefon onerir misiniz ben bu telefonda
oyun,kamera,ram,hopörlör,erkran teknolojisi çok onemlı bu etkenlere sahip hangi nokia modelleri var.
lütfen işletim sistemi bitmiş falan yok android al demeyin.
Özellikler (Kişisel Bilgi Yönetimi): Sözlük, Kaydedici, Hesap Makinesi, Saat, Dünya saati, Takvim, Dönüştürücü, Notlar, Çalar saat, Hatırlatmalar, Yapılacak listesi
Senkronizasyon: Uzak SyncML senkronizasyonu, Yerel SyncML senkronizasyonu
İçerik senkronizasyonu: Takvim, Rehber
Diğer Uygulamalar
Oyun özellikleri: Java oyunları
Grafik formatı: JPEG, OTA, DCF, BMP, SVG, GIF89a, M3G, OTA BMP, PNG, WBMP, GIF87a, SVG-T
Yazılım platformu ve Kullanıcı Arayüzü
Yazılım Platformu: 40 Serisi
Software release: 40 Serisi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
E-posta ve Mesajlaşma3
E-posta istemcileri: Mail for Exchange, Doğrudan e-posta
Video oynatma dosya formatları: MP4, AVI, 3GP, 3G2, M4V
Video kayıt formatları: 3GP/H.263, MP4/MPEG-4
Video kaydetme renk modları: Negatif, Normal, Gri tonlama, Sepya
Video oynatma özellikleri: Video düzenleme
Video sahne modları: Dikey, Yatay
Video beyaz denge modları: Floresan, Akkor lamba, Otomatik, Gün ışığı
Ana video kamera özellikleri
Gerçek zamanlı video aktarma: YouTube tarama ve gerçek zamanlı video aktarma, Kademeli video indirme
Video kayıt özellikleri: Video yakınlaştırma
Çevresel özellikler
Malzemeler: PVC içermez, Ürün yüzeyinde nikel yoktur, Nokia Malzeme Listesi'nde yer alan şekilde BFR ve rFR içermez
Enerji verimliliği: Şarj cihazının fişini çek uyarısı, Enerji tasarruflu şarj cihazı
Çevre içeriği ve servisleri: Nokia Mağaza'da sunulmaktadır
Ürün geri dönüştürülebilirdir (en fazla): Malzeme ve enerji olarak %100 yeniden kullanılabilir
Kullanım kılavuzu: Tek renkli yazdırma
Ambalaj: Yenilenebilir malzemelerden üretilmiştir, %60 oranına kadar geri dönüştürülmüş malzeme içerir, En küçük boyuta getirilmiş ambalaj, Ambalajlar %100 geri dönüştürülebilirdir
Erişilebilirlik özellikleri
İşitme: Titreşimli uyarılar
Görüş: Titreşimli uyarılar, Yakınlaştırma
Fiziksel yetenekler: Hızlı arama, Hoparlör
Kutu
Satış Paketi: Nokia 515, Yüksek Verimli Şarj Cihazı AC-20, Nokia Batarya BL-4U 1200 mAh, Nokia Stereo Kulaklık WH-108, Kullanım Kılavuzu, Batarya kapağı açma aracı
Yine symbian tarzi ariyorsaniz zaten size işletim sistemi yeniden denilmesi dogaldir,nokia'nın şu anda alinabilcek modelleri w.p. ama once ki konularinizda " 700 dusunuyorum,c6-01dusunuyorum" dediginizden o butceye alacaginiz nokia w.p. o isteklerinizi karsilamaz