Bence de Lumia 520 sahipleri çok ümitlenmesinler.
Gelse güzel olur elbette ama imkan olsaydı bir önceki güncellemede esirgemezlerdi gibime geliyor.
Gelirse hoş bir sürpriz olur.
att nin lumia 520 sinde bu özellik mevcut ?

Evet o da işin ayrı bir boyutu
Belki AT&T'ye özel cihazlarda farklılaştırmaya gidilmiş olabilir.
Tıpkı Verizon'a özel çıkacak olan Icon modeli gibi.
Her şey bir yana resmi sitelerinde bile Lumia 520'nin ekranının bu özelliğe uygun olmadığını belirtmişken, tutup da Blackle verirlerse yalanın bini bin para...
Belfiore de 3. kolonla ilgili bir sürü çelişkili ifade kullanmıştı.
Anlaşılıyor ki hep günü geçiştirmek amaçlı yapılıyor açıklamalar
Sızıntı yapanların söyledikleri doğru çıkıyor, resmi ağızların söyledikleri yalan...
Kimseye inanılacağı kalmadı![]()
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videodakilerin gelmesi ne kadar sürer sizce
Bu haberi ilk gördüğümde aa böyle mi olaakmış dedim de siz detayını açıkladmışsınızbildirim ayarları ve ayarlara hızlı erişim ayarları. Nawzil8 tarafından eski bir yapıya ait olduğu belirtiliyor. Yani muhtemelen değiştirilmiş veya geliştirilmiş olabilir.
umarım geliştirilmiştir çünkü hızlı ayarların bence 4 tane ile sınırlı olmaması lazım
5 tane olsa daha iyi olur
minimum 5 olsun
şebeke, wifi, bluetoth, ekran döndürme kilidi birde konumu koyarım en çok kullandığım bunlar
Hocam bu ms ye şimdilik bi kaç gömlek fazla gelirBu bir konsept video yani videoyu hazırlayan kişinin beklentilerine göre hazırlayıp yapılmasını umut ettiği bir video. Ben şahsen bu tür bir şey beklemiyorum.
önce 8.1 de neler yapabileceklerini bir görelim de
ona göre geleceğini daha iyi tahmin edebiliriz sistemin 
çok güzel olmuş ama 5-6 yıl içinde böyle şeyler mümkün olur ancak benceBu bir konsept video yani videoyu hazırlayan kişinin beklentilerine göre hazırlayıp yapılmasını umut ettiği bir video. Ben şahsen bu tür bir şey beklemiyorum.
Bu haberi ilk gördüğümde aa böyle mi olaakmış dedim de siz detayını açıkladmışsınızumarım geliştirilmiştir çünkü hızlı ayarların bence 4 tane ile sınırlı olmaması lazım
5 tane olsa daha iyi olur
minimum 5 olsun
şebeke, wifi, bluetoth, ekran döndürme kilidi birde konumu koyarım en çok kullandığım bunlar
Hocam bu ms ye şimdilik bi kaç gömlek fazla gelirönce 8.1 de neler yapabileceklerini bir görelim de
ona göre geleceğini daha iyi tahmin edebiliriz sistemin
![]()
çok güzel olmuş ama 5-6 yıl içinde böyle şeyler mümkün olur ancak bence
bir ara bununla ilgili bir haber yapılmıştı ama görüntü net değildi onun net hali. bence daha geliştirilmiş hali olabilir yada tamamlanmış yanlış hatırlamıyorsam yıl başından önce gözükmüştü bunun bulanık halibildirim ayarları ve ayarlara hızlı erişim ayarları. Nawzil8 tarafından eski bir yapıya ait olduğu belirtiliyor. Yani muhtemelen değiştirilmiş veya geliştirilmiş olabilir.
çok fazla detay var o yüzden o kadar uçuk Bi değer yazdım6 yılmı ne 6 yılı o nerden çıktı![]()
videoyu tekrar izleyince bir kaç bir şey fark ettim. Bu video yanılmıyorsam Windows Phone 8 in yeni çıktığı dönemde yayınlanmıştı aradan geçen zaman diliminde videoda bulunan ekstra kolon ve daha büyük canlı kutucuk desteği geldi. Multitasking ekranında kaydırarak kapatmanın gelebilme ihtimali var daha önce ortaya çıkan durumlardan ötürü. Microsoft bu adamın yaptıklarını mı yapıyor acabaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videodakilerin gelmesi ne kadar sürer sizce

İOS taki gelişmiş bildirim seçeneklerinin wp8 de yapılabileceğini hiç sanmıyorum. Daha normal bildirim sistemi bile düzgün çalışmıyor.Kimse de demiyor ki şu mesaj geldiğinde mesajın ilk satırı gözükmesin. İfşa olmak istemiyorum. Video izliyoruz misal telefon arkadaşın elinde bir mesaj geliyor ben o çubuğu kaydıracağım diye şekilden şekle giriyorum. Bir tek ben mi muzdaribim bu durumdan.