mesutvision
Üye
Microsoft Pazarlama Strateji Önerisi / Windows Phone 8.1
Microsoft Windows 8 ve Windows Phone 8 işletim sistemleri ile popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Müthiş bir hız yakaladı ancak hala Android ve IOS işletim sistemlerinin gerisinde. Peki tüm dünyada en çok kullanılan, tercih edilen,IOS ve Android kullanıcılarının bile hala muhtaç olduğu işletim sistemini; Windows Phone ile beraber pazarlayarak kazanmasın ?
Hali hazırda pek çok Windows kullanıcı var. Pc için ayrı Akıllı telefon için ayrı satış yapmak yerine "WINDOWS PHONE 8 ALANLARA, KUTU İÇİNDE WINDOWS 8 ÜRÜN ANAHTARI HEDIYESI ILE" TUM MUSTERILERI LISANSLI YAPABILIR VE MICROSOFT U COK DAHA POPULER YAPIP, DAHA FAZLA MUSTERI CEKEBILIR DEGIL MI ? BIR KERE DE OLSA YAPIN BI GUZELLIK
)))
Hali hazırda pek çok Windows kullanıcı var. Pc için ayrı Akıllı telefon için ayrı satış yapmak yerine "WINDOWS PHONE 8 ALANLARA, KUTU İÇİNDE WINDOWS 8 ÜRÜN ANAHTARI HEDIYESI ILE" TUM MUSTERILERI LISANSLI YAPABILIR VE MICROSOFT U COK DAHA POPULER YAPIP, DAHA FAZLA MUSTERI CEKEBILIR DEGIL MI ? BIR KERE DE OLSA YAPIN BI GUZELLIK
)))
hemde büyük harflerle yazılmış