Benimde öyle benim telefonu da övünTelefon şu anda on numara kardeşim ne vasatı ?

1 saate yakın ekran süresi almışsın ve vasat diyosun?Benim 1 saatte %12 gidiyor ama ben fu ll twitter ve maxicepe girmiştim yoksa benimde %10 du![]()

BiliyorumSenin telefon on numaraasıl kral sensin

azönce usb kablo taktım keşke azönce yazsaydın sonra bi bakiyimde ss atarım![]()
Benim yarım ve benim tel s4 ve senin tel note 3 yani biri 2600 mah batarya diğeri 3200 mah batarya. Ve benim tel daha iyi sonuçlar alıyor ne işYok parlaklık yarım bile değil![]()

azönce usb kablo taktım keşke azönce yazsaydın sonra bi bakiyimde ss atarım![]()

HayırKalemi kullanmakta şarj yer mi![]()

Benim yarım ve benim tel s4 ve senin tel note 3 yani biri 2600 mah batarya diğeri 3200 mah batarya. Ve benim tel daha iyi sonuçlar alıyor ne iş![]()

AhahaValla bende anlamadım noluyor güncelleme de yok![]()
S4 kingAhahaS4 king
siz bizden çok güncelleme aldınızzzz... 
Yoo yok öyle bişey?Öyle demesiz bizden çok güncelleme aldınızzzz...
![]()
yemez ya niye yesinKalemi kullanmakta şarj yer mi![]()
ama kitkatla pil biraz düzene girdi sankiyemez ya niye yesinama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki

Demiştim kitkatla pil daha uzun gidicek diyeyemez ya niye yesinama kitkatla pil biraz düzene girdi sanki

haklıymışsın demekkiDemiştim kitkatla pil daha uzun gidicek diye![]()

Zaten türkiyeye kitkat gelmedi daha. Önümüzdeki günlerde gelicekBana kitkat gelmedi otadan mı update ettin??![]()
Hatta önümüzdeki haftalarda