Tavsiye Gta san andreası çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Gta san andreası çalışmıyor
İnternetten rar halinde indirdim oyunu. Rar ın için den hem apk si hem de com.rockstargames.gtsa adında bir klasör vardı o klasörün içinde de obb dosyaları vardı. ben apk yi kurdum. daha sonra yukarıda ki dosyayı dosya halinde Android-obb klasörünün içine attım.

Daha sonra oyunu çalıştırdım ama oyunda siyah bir ekran çıktı ekrandadownload failedbecause the resources could not be found diye bir hata verdi ve öylece kaldı ...yardım lütfen

leqo35

leqo35

Üye
bende böle sorun oldu sd card a atmışım sonra tel hafızasına attım sorun düzeldi bide öle dene

sarisinboy123

Üye
Bak muzhiwan diye bi uygulama var ordan ücretli ücretsiz istediğin oyunu indirebilirsin. Hatta forumda da konusu vardı bi bak istersen. Ben ordan 5-6 tane 1.5-2 gb lık oyun indirdim hepsi sorunsuz çalışıyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bende böle sorun oldu sd card a atmışım sonra tel hafızasına attım sorun düzeldi bide öle dene
Zaten benim telefonum sd kart yeri yok. direk kendi hafızasına atıyorum ama sorun aynı
Bak muzhiwan diye bi uygulama var ordan ücretli ücretsiz istediğin oyunu indirebilirsin. Hatta forumda da konusu vardı bi bak istersen. Ben ordan 5-6 tane 1.5-2 gb lık oyun indirdim hepsi sorunsuz çalışıyor.
tamam kardeşim hemen bakıyorum

mürteza16

mürteza16

Üye
Kardeşim kurulum şu şekilde; önce apkyı kur. Sonra datayı android/obb klasörüne çıkar. İnterneti kapat. Telefonu kapatıp, yeniden başlatın. oyuna internetsiz bir şekilde gir. Oyun açılacaktır.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
v1.02 apk kullan

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

sarisinboy123

Üye
onun apk sinin linkini veriri misin ?
Yalnız o üstüne kurmak öyle değil yani gir siteye apk sını bul indir kur değil öyle yapınca hata veriyor sen bana pm at ben ordan anlatırım sana

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim forum da bulamadı mdediğin programı linkini verir misin konunun ?

incebey38

incebey38

Üye
tlefonun ne kardesim 1 gb lik rem gerekiyor o oyun için yani en az 1.5 ram gerej tele ???tlefonun ne kardesim 1 gb lik rem gerekiyor o oyun için yani en az 1.5 ram gerk tele ???

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
tlefonun ne kardesim 1 gb lik rem gerekiyor o oyun için yani en az 1.5 ram gerej tele ???tlefonun ne kardesim 1 gb lik rem gerekiyor o oyun için yani en az 1.5 ram gerk tele ???
Telefon G2 .

@sarisinboy123 kardeşimin yardımıyla oyunu yükledim. :)

• Beğen
Tepkiler: sarisinboy123
incebey38

incebey38

Üye
g2 nin mükkemel şekildd çalıştırması gerekiyor

incebey38

incebey38

Üye
konunu kaynatmak gibi olmason ama s4 mü g2 mikonunı kaynatmak gibi olmasında s4 mü g2 mi

incebey38

incebey38

Üye
ama işde s4 te marka samsung un

Üst Alt