Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Güzell :eller:

Invoke

Invoke

Üye
8.1'i tüm cihazlar alıyor mu? Almıyosa hangileri alacak belli mi?
525 Black güncellemesini aldı mı? Yoksa direk black mi geliyor zaten? Almadıysa alacak mı?

Selamlar, saygılar.

goktas19

goktas19

Üye
Bu Cortana ya Türkçe dil desteği gelecek mi?

dakamon

dakamon

Üye
Türkçe dil desteği gelecek ama ne zaman gelir kesin bilgi yok. Sistem 8.1 ile büyük bir devinim kazanabilir. 8.1 den sonraki gdr ler büyük ihtimal yenilenen sistemi daha kararlı hale getirme için güncelleme çalışmaları olacaktır. Hadi bakalım MS Bi devrim yarat ta görelim :D

PureFood

PureFood

Üye
525 Black güncellemesini aldı mı? Yoksa direk black mi geliyor zaten? Almadıysa alacak mı?

Selamlar, saygılar.

8.1'i tüm cihazlar alacak.525 hali hazırda Black ile geleceğini düşünüyorum. Tıpkı 1320 ve 1520 gibi.
Türkçe dil desteği gelecek ama ne zaman gelir kesin bilgi yok. Sistem 8.1 ile büyük bir devinim kazanabilir. 8.1 den sonraki gdr ler büyük ihtimal yenilenen sistemi daha kararlı hale getirme için güncelleme çalışmaları olacaktır. Hadi bakalım MS Bi devrim yarat ta görelim :D

Cortana ile sistemin ben de ivme kazanacağını düşünüyorum. Adamlar bizden akıllı tabi, taşları rayına yavaş yavaş oturtuyorlardır elbet. Temennimiz bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Ayıptır sorması Cortana nedir? :D

dakamon

dakamon

Üye
İngilizce bilmeyene lüzumsuz :D:D

KenanK

KenanK

Üye
bir iddiaa daha 11 mart günü ortaya atıldı. hem Windows 8.1 update 1 için hemde WP8.1 için..

dakamon

dakamon

Üye
Bu haber donanım haberde yapılmıştı hatta bizim forumda da yapılmıştı diye biliyorum. Chip haberleri çok geç yapıyor bu haberi çoktan biliyordum ben

PureFood

PureFood

Üye
Cortana'nın lüzumsuz olacağını düşünmüyorum.

ademoz05

ademoz05

Üye

Selamlar, saygılar.
Evet Lumia 525 black güncellemesi ile birlikte geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
serverfun912

serverfun912

Üye
Geliyorda eli boş geliyor(Büyük ihtimalle öneri kutusunun ilk 10 sayfasındakiler önemsenmemiş)Yaşasın hackerlar şu sistemi kırsalarda kendi istediğimiz gibi düzenlesek telefonumuzu microsoftu beklemek zor iş bizler yaşlanınca anca oturtacak mobil işletim sistemini .

Üst Alt