Mia Alfanso
Üye
Valla ben verdiğin ilk linktekini kurdum şuan indiriyor dosyaları![]()
benim pc de sorun var o zaman neyse
haber verir misin kasıp kasmama durumu konusunda benim net yavaş da 
Valla ben verdiğin ilk linktekini kurdum şuan indiriyor dosyaları![]()
haber verir misin kasıp kasmama durumu konusunda benim net yavaş da 
benim pc de sorun var o zaman neysehaber verir misin kasıp kasmama durumu konusunda benim net yavaş da
![]()

yav ben de yapmak istiyorum unlock olayını ?sistem w7 ama bir yol gösterecek teknoloji sever çıkacak mı karşıma
![]()

Hocam ben 925 kullanıyorum unlock yaparsam bende bedava oyun yüklüyebilirmiyim bide 2 oyun sınırı vamrış o oyunları sildikten sonra başka oyunlar yüklüyebilrmiyiz ? garanti gidermi ? telefonu sıfırlayınca geri gelirmi ?burada herşey yazıyor okumayı seviyorsanız yaparsınız
Püf Noktası - Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek - MaxiCep
%4'de iken bu hatayı verdi;
Yes dedim şuan hala devam ediyor![]()

Hocam ben 925 kullanıyorum unlock yaparsam bende bedava oyun yüklüyebilirmiyim bide 2 oyun sınırı vamrış o oyunları sildikten sonra başka oyunlar yüklüyebilrmiyiz ? garanti gidermi ? telefonu sıfırlayınca geri gelirmi ?
garanti konusu muamma fakat unlock yaptığımız cihazı tek tuşla tekrar eski haline döndürebiliyoruz yani sıkıntı yok
sıfırlama konusunu anlamadım 
oyun silip oyun kurabilirsin. unregister ile geri kapatabilirsin ama unregister yaptığında unlock yolu ile kurduğun uygulamalar çalışmaz.Hocam ben 925 kullanıyorum unlock yaparsam bende bedava oyun yüklüyebilirmiyim bide 2 oyun sınırı vamrış o oyunları sildikten sonra başka oyunlar yüklüyebilrmiyiz ? garanti gidermi ? telefonu sıfırlayınca geri gelirmi ?
Hocam yani telefonu sıfırlarsam garanti gitmez değilmi ?netinde sıkıntı var diyor olabilir ttnet ise
2 oyun sınırı var evet .İnternet de xap olarak bulduğunuz her oyunu bedava yükleyebilirsiniz.2 oyun sınırı var fakat mevcut oyunları silip silip tekrar yükleyebilirsiniz tek kullanımlık değil yanigaranti konusu muamma fakat unlock yaptığımız cihazı tek tuşla tekrar eski haline döndürebiliyoruz yani sıkıntı yok
sıfırlama konusunu anlamadım
![]()
sıfırlarsanız unlock gider garanti gelir KARDEŞİM .Hocam yani telefonu sıfırlarsam garanti gitmez değilmi ?
.Yapsam bir bozulma olmaz demi hocamsıfırlarsanız unlock gider garanti gelir KARDEŞİM ..
Olmaz KorkmaYapsam bir bozulma olmaz demi hocam

Large downloads require connection to external power.Valla bende %13'de takıldı kaldı yes desem bile tekrar hata veriyor![]()
Evet, tahmin ettiğim gibi sorun şarjmış. Şarja takınca kaldığı yerden devam etti. Sende şarja tak, sonra yese bas.Valla bende %13'de takıldı kaldı yes desem bile tekrar hata veriyor![]()