Haber GTA: San Andreas Mağaza'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

kursat99

kursat99

Üye
Valla sonucu heyecanla bekliyorum... :bud:

PureFood

PureFood

Üye
yav ben de yapmak istiyorum unlock olayını ? :D sistem w7 ama bir yol gösterecek teknoloji sever çıkacak mı karşıma :D

skynet

Üye
%4'de iken bu hatayı verdi;

Yes dedim şuan hala devam ediyor :hmmm

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
%4'de iken bu hatayı verdi;

Yes dedim şuan hala devam ediyor :hmmm

netinde sıkıntı var diyor olabilir ttnet ise :D

Hocam ben 925 kullanıyorum unlock yaparsam bende bedava oyun yüklüyebilirmiyim bide 2 oyun sınırı vamrış o oyunları sildikten sonra başka oyunlar yüklüyebilrmiyiz ? garanti gidermi ? telefonu sıfırlayınca geri gelirmi ?

2 oyun sınırı var evet .İnternet de xap olarak bulduğunuz her oyunu bedava yükleyebilirsiniz.2 oyun sınırı var fakat mevcut oyunları silip silip tekrar yükleyebilirsiniz tek kullanımlık değil yani :) garanti konusu muamma fakat unlock yaptığımız cihazı tek tuşla tekrar eski haline döndürebiliyoruz yani sıkıntı yok :D sıfırlama konusunu anlamadım :D

capkino06

Üye
Hocam ben 925 kullanıyorum unlock yaparsam bende bedava oyun yüklüyebilirmiyim bide 2 oyun sınırı vamrış o oyunları sildikten sonra başka oyunlar yüklüyebilrmiyiz ? garanti gidermi ? telefonu sıfırlayınca geri gelirmi ?
oyun silip oyun kurabilirsin. unregister ile geri kapatabilirsin ama unregister yaptığında unlock yolu ile kurduğun uygulamalar çalışmaz.

skynet

Üye
Bu uyarı sürekli çıkıyor ya :allalla:Netim ttnet değil süperonline :D

bsavr

bsavr

Üye
netinde sıkıntı var diyor olabilir ttnet ise :D

2 oyun sınırı var evet .İnternet de xap olarak bulduğunuz her oyunu bedava yükleyebilirsiniz.2 oyun sınırı var fakat mevcut oyunları silip silip tekrar yükleyebilirsiniz tek kullanımlık değil yani :) garanti konusu muamma fakat unlock yaptığımız cihazı tek tuşla tekrar eski haline döndürebiliyoruz yani sıkıntı yok :D sıfırlama konusunu anlamadım :D
Hocam yani telefonu sıfırlarsam garanti gitmez değilmi ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Konu için teşekkürler. Diğer platformlar dan asırlar sonra gelmiş olsa da buda bir şey.

ademoz05

ademoz05

Üye
hocam nedir son durumu?

skynet

Üye
Valla bende %13'de takıldı kaldı yes desem bile tekrar hata veriyor :(

meneleos

Üye
Large downloads require connection to external power.
yazıyor, güç derken şarjdan mı bahsediyor çözemedim

Tmobile

Tmobile

Üye
efenim tekrar tekrar denemeyin Akn Kotanıza Yazık .:D.

meneleos

Üye
Evet, tahmin ettiğim gibi sorun şarjmış. Şarja takınca kaldığı yerden devam etti. Sende şarja tak, sonra yese bas.
Şuan %20'lerde.

Üst Alt