Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
tcfb arkadaşım başka 4.4.2 yükledim ondada sms engelleyici çalışmadı başka sms engelleyicileri kurdum onlarda görevini yapmadı bu 4.4.2 ler neden böyle acaba

final romu olmadığı için herşey stabil değil . 2.1 için final sürümün çıkmasını bekliyorum . Yakında çıkmazsa yine bunlara devam edicem
v1 de aynı v2 de bence bi root yok v2.1 inş olur.

Arkadaşlar root olması lazım . Root olmadan ben bu kadar şeyi nasıl yapabiliyim . Ya gözünüzden kaçmış olabilir yada upload edilen dosya yanlış . Tekrar kontrol edicem . Bilgilendirme için teşekkürler .

Evet Arkadaşlar Şu Aralar Uğraştığım 2.1 Betada 7606 Aldım . Çok İyi Olmasada Yavaş Yavaş İlerliyoruz .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba ve hasaneness

visali

visali

Üye
Kardeş öncelikle eline emeğine sağlık
link ne zaman geliyor v2.1 ne zaman indirip yükleyebileceğiz?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Genel olarak CM11 şarjı nasıl ? CM10.2 den geçmeye değer mi ?

Son düzenleme:
NovaTR14

NovaTR14

Üye
CM10.2 demişim pardon CM10.1. Peki deneyen oldumu ikisinin arasındaki şarj durumu nasıl ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
final romu olmadığı için herşey stabil değil . 2.1 için final sürümün çıkmasını bekliyorum . Yakında çıkmazsa yine bunlara devam edicem

Arkadaşlar root olması lazım . Root olmadan ben bu kadar şeyi nasıl yapabiliyim . Ya gözünüzden kaçmış olabilir yada upload edilen dosya yanlış . Tekrar kontrol edicem . Bilgilendirme için teşekkürler .

Evet Arkadaşlar Şu Aralar Uğraştığım 2.1 Betada 7606 Aldım . Çok İyi Olmasada Yavaş Yavaş İlerliyoruz .

aldiginiz puan htc desire yaziyo ama ben mi yanlis goruyorum

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş öncelikle eline emeğine sağlık
link ne zaman geliyor v2.1 ne zaman indirip yükleyebileceğiz?

rom şuan hazır sadece eklemeler yapıyorum
Genel olarak CM11 şarjı nasıl ? CM10.2 den geçmeye değer mi ?

Ayarlar içinden backlight ı kapattım . Tuş ışıkları sönünce azda olsa artısı oldu . Şarz aslında bende çok gitmiyor . 1.8 performansta 1 saate %20 falan gitti . Aralıksız açıkken . Bataryanızın durumuna görede değişebilir .Arkadaşlar rom şuan hazır . Deneyecek biri gerekiyor . Backup aldım çünkü çok fazla düzenleme var . CWM 6.0.4.4 Kullanın atarken . Denemek isteyen mesaj atsın . Rom upload edilince geri dönülücektir .

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Flaslanabilir hale getirsen nasil olur exra neler yaptin kisaca yazarmisin

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Flaslanabilir hale getirsen nasil olur exra neler yaptin kisaca yazarmisin

Aklımda değil ama çok fazla oynadım . Sonuçta cwm var sizdede restore dersiniz . Baktınız olmuyo atarım flaşlanabilir şekilde .

Mücteba

Mücteba

Üye
V2.1 linki ne zaman gelir ???

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
rom şuan hazır sadece eklemeler yapıyorum

Ayarlar içinden backlight ı kapattım . Tuş ışıkları sönünce azda olsa artısı oldu . Şarz aslında bende çok gitmiyor . 1.8 performansta 1 saate %20 falan gitti . Aralıksız açıkken . Bataryanızın durumuna görede değişebilir .Arkadaşlar rom şuan hazır . Deneyecek biri gerekiyor . Backup aldım çünkü çok fazla düzenleme var . CWM 6.0.4.4 Kullanın atarken . Denemek isteyen mesaj atsın . Rom upload edilince geri dönülücektir .
DOSTUM YOLLA DENIYEYM:-)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hatanın çözümünü bulamadım upload ederken hata veriyor . connection or permission error 501 . Önceden Upload edebiliyordum şimdi bu sorunlar karşılaştım bu akşam çözemezsem yarına sarkabilir .

visali

visali

Üye
Kardeş yandex e falan upload etsen daha iyi olmazmı gene sen bilirsin ama!!

mürteza16

mürteza16

Üye
Hocam yandex veya dropbox oda olmassa zippyshared oda olma mediafire :)Hocam yandex veya dropbox oda olmassa zippyshared oda olma mediafire hadi oda olmadı megaupload :)

cadde19

cadde19

Üye
ne zaman gelir

visali

visali

Üye
Kardex linki bekliyorum ne zaman yükleyeceksin...

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Bugün kesin geliyor arkadaşlar . Tekrar denerim .

Üst Alt