Öneri hangi laptop

Sponsorlu Bağlantılar

1200-1750 arası saydığım özelliklere uygun laptop

• casper

Kullanılan: 0 0.0%
  • asus

Kullanılan: 11 57.9%
  • samsung

Kullanılan: 3 15.8%
  • lenovo

Kullanılan: 4 21.1%
  • hp

Kullanılan: 1 5.3%
  • diğer(lütfen yoruma yazın)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
hangi laptop
değerli maxicep üyeleri Allah nasip ederse yaza doğru laptop almayı düşünüyorum bütcem de 1200-1750tl arası bana şöyle ısınma sorunu olmayan assasins creed serileri veya daha iyi oyunları açabilecek bir laptop önerirmisiniz ayrıca casper alma samsung veya lenovo al diyorlar sizce bu paraya alabilirmiyim ve saydığım özelliklere gore laptop alabilirmiyim şimdiden teşekkürler...

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Tabiki alirsin kardesim.ben 1450 ye freedos versiyon lenovo z500 almistim i5 islemci 6 gb ram 2 gb ekran karti var hic isinma srunu yasamadim aliminyum.kasa ayrica win 8 kndinden yuklu olanlarda 1600 civari

• Beğen
Tepkiler: executioner92
Uhops

Uhops

Üye
Yaza daha çok var. Çok yeni, farklı modeller çıkar. Doların durumu belli de değil.Marka olarakta Asus Toshiba MSI Sony Lenovo iyidir.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve executioner92
punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki alirsin kardesim.ben 1450 ye freedos versiyon lenovo z500 almistim i5 islemci 6 gb ram 2 gb ekran karti var hic isinma srunu yasamadim aliminyum.kasa ayrica win 8 kndinden yuklu olanlarda 1600 civari
çok sağol peki oyun performansı nasıl ağır oyunlarda kardesim
Yaza daha çok var. Çok yeni, farklı modeller çıkar. Doların durumu belli de değil.Marka olarakta Asus Toshiba MSI Sony Lenovo iyidir.
cok sağol kardesim fiyat olarak bilgin varmi bu modellerle ilgili

Uhops

Uhops

Üye
çok sağol peki oyun performansı nasıl ağır oyunlarda kardesim
cok sağol kardesim fiyat olarak bilgin varmi bu modellerle ilgili
Yaza daha çok var o zaman ki fiyatlar ile şimdiki fiyatlar çook farklı olabilir.

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Suan icin bi problem yasamadim call of duty ghostu fifa 14 tarzi seyler oynadim

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Asus veya Sony al bence. Yaza doğru fiyatlar iner. Hem okullar kapanınca falan indirim yaparlarsa çok iyi olur.

• Beğen

yusuf1998x

Üye
asus , msı ve lenovo ların modellerine bak derim ;)

• Beğen
punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
Asus veya Sony al bence. Yaza doğru fiyatlar iner. Hem okullar kapanınca falan indirim yaparlarsa çok iyi olur.
o dedigim fiyata iyi bir asus alinirmi bilemiyorum ki ama sony hem isinmayip hemde dedigim oyunlari açabilirmi sence
asus , msı ve lenovo ların modellerine bak derim ;)
tamam
Suan icin bi problem yasamadim call of duty ghostu fifa 14 tarzi seyler oynadim
anladim

MaxipmaN

Üye
bu fiyata samsung ve lenovo iyidir

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: executioner92 ve Silinen Üye 2502581
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Asus al bence internetten alırsan aynı fiyata daha üst model alabilirsin yazı beklersen şuan 3000 tl olan asus laptoplar 1500 ü görür internette .

• Beğen
Tepkiler: executioner92, Silinen Üye 2502581 ve .caner.
proandro

proandro

Üye
1880 Tl mi öyle bir fiyata 8 gb ramlı 2 gb ekran kartı(heralde böyle) olan asus lapptop var önerim.

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ben Lenovo V580C kullanıyorum ısınma sorunu yok yaklaşık 1 ay önce 1,400 küsür liraya almıştık ama dolar arttığı için fiyatı da arttı şimdi baktım 1.552 görünüyor.
Özelliklerini yazacaktım da link vereyim dedim, sitenin linkini atsam sorun olur mu?Maxicepte reklamı varmış zaten sitenin adı Pcdepo modeli googleda aratırsanız bulursunuz:)

• Beğen
punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
burada lenovo z510 laptop buldum bu laptop z500le ayni performansi verirmi

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen

yusuf1998x

Üye
daha fazla verir çünkü üst seri :D

• Beğen
punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
Allah'a şükür parayi denklestirdim sayilirda freedos olanini nerde bulurum ankamall a gittim bi tane bile bulamadim baktigim marketlerin hepsi 1800-1900 arasi kisaca freedos olanini nerden bulabilirim ankarada elden alacagim bi yer varmi

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Allah'a şükür parayi denklestirdim sayilirda freedos olanini nerde bulurum ankamall a gittim bi tane bile bulamadim baktigim marketlerin hepsi 1800-1900 arasi kisaca freedos olanini nerden bulabilirim ankarada elden alacagim bi yer varmi
Pc depo freedos satan en kapsamlı site.

• Beğen