i9500 Galaxy S4 EFS Yedeği Alma

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
i9500 Galaxy S4 EFS Yedeği Alma
Not: Öncelıkle cihazınız rootlu ve busybox olmalıdır
Root Expolerer
Terminal Emulatör
Az bucuk Android bilgisi

<<<İNDİR

Yukarıdaki linkden dosyayı indirin zipden çıkarın ve açın efs backup çalıştırın karşınıza cmd ekranı gelecek orada

1.Efs backup
2.Odin restore
3.DD.restore
4.tar_gz restore
5.Exit

Efs backup almak için 1 yazıyoruz. Çıkan ekrana y yazıyoruz bu arada cihazımızın USB hata ayıklama aktif olması gerekiyor yoksa çalışmaz sonra cihazımıza uyarı gelecek Super SU uyarısı ADB'ye izin verin ve işlemin bitmesini bekleyin finish olduktan sonra efs yedek almış oluyorsunuz ve indirdığınız dosyanın içinde yedeği görebilirsiniz.

Efs Restore Yapmak

Yukarıda yapmıs oldugunuz backup isleminde bu sefer 2. seçenek (odin restore) seçiyoruz karşımıza odin çıkacaktır buradan PDA'ya almış olduğunuz backup dosyasını gösterip start basın aynı rom yükler gibi yani

İşlemler i9500 içindir başka cihazlarda denemeyiniz!!!

Yönetici tarafından düzenlendi:

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Asabi Geliştirici Forum Kuralları der ki: "... yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız..." Mesajınızı düzenleyiniz.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
    Konu Sahibi
pekala hocam hemen düzeltiyorum
@Asabi Geliştirici Forum Kuralları der ki: "... yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız..." Mesajınızı düzenleyiniz.
nasıl küçük harfe geçireceğimi bilmiyorum hepsini

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Asabi Geliştirici mesajı düzenledim. Bundan sonra daha dikkatli olunuz. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş

Üst Alt