Karşılaştırma Androidin Ekran Tepkime Hizi Iphone Erisemez mi?

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Androidin Ekran Tepkime Hizi Iphone Erisemez mi?
Samsung galaxy s4 sahibiyim.Telefonun hizina sozum yok fakat akicilik olarak iphone 4 un bile altinda.
Bu androidlerin genel bir sorunu hepsinde var(nexus 5 de bile)..
Bu sorunun temel sebebi ise androidlerin ekran tepkime hizlari, iphonelerin neredeyse yarisi kadar.

Android, ileride ekran tepkime surelerini dusurebilir mi?

bLnmz

bLnmz

Üye
Android 4.4 kitkatta farklı bir GPU motoru kullanacağı söyleniyordu. Ne kadar bilmiyorum. Ancak bu hızı siz cihazınızdaki animasyonları kapatarak biraz daha ileriye götürebilirsiniz...

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.4 kitkatta farklı bir GPU motoru kullanacağı söyleniyordu. Ne kadar bilmiyorum. Ancak bu hızı siz cihazınızdaki animasyonları kapatarak biraz daha ileriye götürebilirsiniz...

Kapali tutuyorum..

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy S3 kullanıyorum ve bir sıkıntı yok şu an. Android 4.4.2

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

barann79

Üye
Androidin hala çözüm bulamadığı şey malesef, telefonları çok kasıyor ve bataryaları erken bitiriyor

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Android eğer bunu başarabilirse artık ios falan hikaye olur diye tahmin ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Invoke

Invoke

Üye
Ben neden hiç öyle bir fark göremedim ? :hmmm

GPU motoru?

MaxipmaN

Üye
hill climb oynarken farkettim gaza basınca geç tepki veriyo şok oldum ama bana yetiyo sorun yok

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Birde youtube programini acmayi deneyin.Tepki suresi 3 sn.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 ve iphone 5s karsilastirma videolarini izlerseniz, tepki suresindeki rezilligi anlarsiniz..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Samsung Galaxy S4 Sistemin Alttabanı Böyle :apple: İOS Öylemi Ama Stabilite Konusunda Tek Geçerim Ama Sevmiyorum O Başka

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Şu sayfayi inceleyin;Android, Windows phone ve Ios nin ekran tepkime hizlari test edilmis Ekran Tepkime Hızları - Ios Vs Windows Phone Vs Android - MaxiCep

Android isterse 8 cekirdek olsun, 4 gb rami olsun yinede akici olamayacaktir.Hiz ve akicilik terimlerini karistirmayin.
Hizi buyuk ölçüde donanim belirler.
Akicikta ise sistemin etkisi buyuktur.

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
Invoke

Invoke

Üye
Doğrusu tam olarak neydi hatırlamıyorum ancak 2 farklı seçenekle geleceği söylenmişti. Bakalım ne olacak ve neymiş...

Yeni gelen ART'den bahsediyor olabilir msin? Dalvik'in yerine geçecek ilerde. Gpu ile alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Yeni gelen ART'den bahsediyor olabilir msin? Dalvik'in yerine geçecek ilerde. Gpu ile alakası yok.
Kardes bu art ile neler degisecrk?(gerçi kitkati izliyoruz youtubelerden pek bi performans artis yok gibi)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nexus 5 ve 5s karsilastirmasini izledim nexus genel olarak uygulamalari daha hizli aciyorudu ama akici degili sikinti orda. benim telefonumda bazen akici olan seyler bazen takila takila calisiyor cok dengesiz rahatsiz edici bir durum. bence hizdan daha onemli akicilik

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve muratvemine

Üst Alt