İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
WP de son durum nasil oyunlarda note 3 e yetişebiliyor mu bari??

luckysleven

luckysleven

Üye
WP de son durum nasil oyunlarda note 3 e yetişebiliyor mu bari??

tabiki hayır : ) geçen gün ev halkından birine note3 aldık .. wp nin en iyisini getir değil note3 bir note2 etmez . Ama şöyle bir durum söz konusu note serisi ayrı bir dünya bir s4 ile note3 kıyaslamak ne kadar yanlışsa bir wp ile de bir note kıyaslamak o kadar yanlış olur .

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
En yakın zamanda 1520 nin oyun deneyimiyle kıyaslayınız :) aynı klasmandalar bakalım hangisi iyi :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
dakamon

dakamon

Üye
Valla ben size video vereyim :) türkçe ve oyun deneniyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar Lumia 520 telefonuma 5.44 GB boyutunda .mkv uzantılı bir filmi atmaya çalışıyorum. 4 dakika sürdükten sonra %90-95 te aygıtınızla bağlantı koptu gibisinden bir hata geliyor. İki seçenek var. "Kopyalamayı durdur" ve "Bu dosyayı atla". Sistemim Win8 Pro 64 Bit. Neden böyle oluyor?Hata bu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar Lumia 520 telefonuma 5.44 GB boyutunda .mkv uzantılı bir filmi atmaya çalışıyorum. 4 dakika sürdükten sonra %90-95 te aygıtınızla bağlantı koptu gibisinden bir hata geliyor. İki seçenek var. "Kopyalamayı durdur" ve "Bu dosyayı atla". Sistemim Win8 Pro 64 Bit. Neden böyle oluyor?Hata bu
dosyayı tel hafızasında tamamen sil ve kabloyu farklı bir usb girişine tak pc de tekrar yollamayı dene bu arada hafıza ne kadar yer var olmazsa ona yakın bir boyutta başka bir dosya atmayı dene belki onda bir sorun vardır

• Beğen
Tepkiler: kursat99
kursat99

kursat99

Üye
dosyayı tel hafızasında tamamen sil ve kabloyu farklı bir usb girişine tak pc de tekrar yollamayı dene bu arada hafıza ne kadar yer var olmazsa ona yakın bir boyutta başka bir dosya atmayı dene belki onda bir sorun vardır

Hafıza kartım Toshiba Exceria 16 GB Class10. Şu an 12,1 GB boş yer var. Şu an dediğinizi deneyemem. Yarın deneyeceğim teşekkürler.

ademoz05

ademoz05

Üye
Lumia 720ye çift tıkla uyandırma geliyormuş arkadaşlar.

mobil olduğum için detaylı bir konu açamadım. Benden önce bir üye konuyu açmazsa, detayları yazarım

drdemir09

Üye
Lumia 720 güncellemeyi ne zaman alacak bilen var mı arkadaşlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 720ye çift tıkla uyandırma geliyormuş arkadaşlar.

mobil olduğum için detaylı bir konu açamadım. Benden önce bir üye konuyu açmazsa, detayları yazarım
Bilgi çoktan paylaşıldı...:)
Lumia 720 çift tıkla uyandırma hayırlı olsun. Yakında Black güncellemesiyle geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Haber - Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625] ( Güncel>16-01-14) | Sayfa 92 - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: m542tf
luckysleven

luckysleven

Üye
benmiyim sadece whatsappta sorun yaşayan ?

enessrsy

enessrsy

Üye
Bugün güncellenen cinemagraph artık gif olarak kaydedebiliyor yazıyor yeniliklerde fakat gif. olarak dışa aktar dediğimde yine jpeg olarak kaydediyor. Deneyen gif olarak hareketli kaydedebilen var mı acaba?

YkPkY

YkPkY

Üye
ewt cewap bekliyoruzewt cewap bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@enessrsy Evet denedim gif olarak kaydediyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve skynet
beats

beats

Üye
Bugün güncellenen cinemagraph artık gif olarak kaydedebiliyor yazıyor yeniliklerde fakat gif. olarak dışa aktar dediğimde yine jpeg olarak kaydediyor. Deneyen gif olarak hareketli kaydedebilen var mı acaba?
zaten gif olarak dışarı aktardığında kaydedilen resimlere gif olarak kaydediyor wp sistemi gif oynatmadığı için telefondan anlayamıyorsun gif olup olmadığını, gifler telefonda sadece internet explorer üzerinden görüntülenebiliyor fotoğraflarını skydrive ya da başka sitelere upload ediyorsan pcden aç bak gif olduğunu görürsün
ie örneği linki,

m542tf

m542tf

Üye
Nokia Türkiye lumia 1520'yi satışa sunmak için avro'nun 4 TL olmasını bekliyor sanırım. :sopa:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
L620'yi satıyorum beyler... Hemen satıp L525 mi alayım yoksa Motorola Moto G'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu mu alayım? Beklentilerim belli zaten; internet, film, oyun, müzik, batarya da önemlidir. Kamerayla pek işim olmaz.

hookword

hookword

Üye
L620'yi satıyorum beyler... Hemen satıp L525 mi alayım yoksa Motorola Moto G'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu mu alayım? Beklentilerim belli zaten; internet, film, oyun, müzik, batarya da önemlidir. Kamerayla pek işim olmaz.

Motorola varsa Motorola almak lazım ben tel alırken Motorola yoktu Nokia aldım Volvo alamıyorsan Ford al hesabı :-)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Üst Alt