WP de son durum nasil oyunlarda note 3 e yetişebiliyor mu bari??
En yakın zamanda 1520 nin oyun deneyimiyle kıyaslayınızaynı klasmandalar bakalım hangisi iyi
![]()
dosyayı tel hafızasında tamamen sil ve kabloyu farklı bir usb girişine tak pc de tekrar yollamayı dene bu arada hafıza ne kadar yer var olmazsa ona yakın bir boyutta başka bir dosya atmayı dene belki onda bir sorun vardırArkadaşlar Lumia 520 telefonuma 5.44 GB boyutunda .mkv uzantılı bir filmi atmaya çalışıyorum. 4 dakika sürdükten sonra %90-95 te aygıtınızla bağlantı koptu gibisinden bir hata geliyor. İki seçenek var. "Kopyalamayı durdur" ve "Bu dosyayı atla". Sistemim Win8 Pro 64 Bit. Neden böyle oluyor?Hata bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dosyayı tel hafızasında tamamen sil ve kabloyu farklı bir usb girişine tak pc de tekrar yollamayı dene bu arada hafıza ne kadar yer var olmazsa ona yakın bir boyutta başka bir dosya atmayı dene belki onda bir sorun vardır
Bilgi çoktan paylaşıldı...Lumia 720ye çift tıkla uyandırma geliyormuş arkadaşlar.
mobil olduğum için detaylı bir konu açamadım. Benden önce bir üye konuyu açmazsa, detayları yazarım

Lumia 720 çift tıkla uyandırma hayırlı olsun. Yakında Black güncellemesiyle geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi luni onerirmisiniz 2000 tlye tel alcam lumia kasasi cok guzel ama sistemin gelecegi yok satuldi diyolar
zaten gif olarak dışarı aktardığında kaydedilen resimlere gif olarak kaydediyor wp sistemi gif oynatmadığı için telefondan anlayamıyorsun gif olup olmadığını, gifler telefonda sadece internet explorer üzerinden görüntülenebiliyor fotoğraflarını skydrive ya da başka sitelere upload ediyorsan pcden aç bak gif olduğunu görürsünBugün güncellenen cinemagraph artık gif olarak kaydedebiliyor yazıyor yeniliklerde fakat gif. olarak dışa aktar dediğimde yine jpeg olarak kaydediyor. Deneyen gif olarak hareketli kaydedebilen var mı acaba?
L620'yi satıyorum beyler... Hemen satıp L525 mi alayım yoksa Motorola Moto G'nin fiyatının düşmesini bekleyip onu mu alayım? Beklentilerim belli zaten; internet, film, oyun, müzik, batarya da önemlidir. Kamerayla pek işim olmaz.