Haber s3 mini güncelleme alacakmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ssusku

ssusku

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini güncelleme alacakmi ?
S3 mini güncelleme gelecekmi haberiniz varmı.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
4.1.3 olsun Yeterki uygulamayı hafıza kartına taşıma orjinalinden olsun. Başka birşey istemiyor halk :icelim:

KD1907

KD1907

Üye
4.1.3 olsun Yeterki uygulamayı hafıza kartına taşıma orjinalinden olsun. Başka birşey istemiyor halk :icelim:
İyide o sd karta taşıma özelliği 4.3 le geldi ve hiçbir işe yaramıyor kardeşim merak etme. Yani sd karta taşı diyosun sadece apk yi taşıyor yani 40-50 mb falan taşıyor en fazla. Uygulamanın datası yani atıyorum 1.5 gb lık bölümü yine telefon hafızasında kalıyor. Büyük saçmalık...

veli-_-802

veli-_-802

Üye
İyide o sd karta taşıma özelliği 4.3 le geldi ve hiçbir işe yaramıyor kardeşim merak etme. Yani sd karta taşı diyosun sadece apk yi taşıyor yani 40-50 mb falan taşıyor en fazla. Uygulamanın datası yani atıyorum 1.5 gb lık bölümü yine telefon hafızasında kalıyor. Büyük saçmalık...
Hadiya :ah nolcak bu iş anlamadım gitti. Haksızlık bu:dry:

theeternal

theeternal

Üye
geledebilir gelmeyedebilir bence gelir ama en fazla 4.2.2 :D fazlası gelmez ya da gelirse bütün orta segementlere 4.4 verilebilir yani

KD1907

KD1907

Üye
Hadiya :ah nolcak bu iş anlamadım gitti. Haksızlık bu:dry:
Aynen öyle. Madem rootsuz taşıyamıyoruz neden sd kart satıyosunuzki boşu boşuna.. Ben root yapmadan taşımak istiyorum nolcak? Bişey olmayacak çünkü bizi takan yokki..

theeternal

theeternal

Üye
root at gl to sd ıle taşı uygulamaları cok basıt :D

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
theeternal

theeternal

Üye
kendim denedim asphalt 8 i attı hafıza kartına süper olmuştu :D açılıyor oyunlar hiçbir sıkıntı yok

KD1907

KD1907

Üye
kendim denedim asphalt 8 i attı hafıza kartına süper olmuştu :D açılıyor oyunlar hiçbir sıkıntı yok ama sadece gameloft oyunları
Nası atıcam peki? Video falan var mıEv
kendim denedim asphalt 8 i attı hafıza kartına süper olmuştu :D açılıyor oyunlar hiçbir sıkıntı yok ama sadece gameloft oyunları
Evet gameloft oyunları?

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam peki kingo root ile root yaptığımda veya unroot yaptığımda verilerim silinir mi?

KD1907

KD1907

Üye
Tamamdır beyler bikaç saate yapıcam. Ya da en geç yarına. Sonuçları size bildiririm :) Hadi eyvallah

theeternal

theeternal

Üye
Tamamdır beyler bikaç saate yapıcam. Ya da en geç yarına. Sonuçları size bildiririm :) Hadi eyvallah
rootu kaldırmak ıstıyosanda google playdan universal unrootu satın al bı tıkla kaldırıyor ama para vermek istemiyorsan blackmarttan bedavaya indirebilirsin :D başka yolu varmı bılmıyorum root kaldırmaben s3 minide yapmıstım universal unroot

• Beğen
Tepkiler: KD1907
veli-_-802

veli-_-802

Üye
Peki ya oyun açılmazsa?
Oyunları taşıdım yalnız oyunlar açılmıyor. Oyunu çalıştırdığımda eski komut dizinine gidiyor datayı bulamayınca hata veriyor. Denenen oyunlar Asphalt 8 + Robocop = Başarısız