ROM Manager Premium v5.5.3.7 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
ROM Manager Premium v5.5.3.7 Türkçe
ROM Manager Premium v5.5.3.7 Türkçe yi denemeden karar vermeyin %100 premiumdur reklamsızdır en son versiyondur

Uygulama ile Rom ve Recovery yükleyebilirsiniz.
Romlarınızı yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
Root yetkisi gerekir.
Yüklemeden önce Rom yöneticisinin eski sürümünü kaldırınız.

Türkçeleştirme APK Easy Manager ve Kullanılarak yapılmıştır

Google Play Adresi Ve

Not : Yenilikleri sevmediyseniz bir önceki versiyona buradan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muzo27, massiveattack1, akflat ve 3 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Quandrostr
uqurykn

uqurykn

Üye
Emegine saglik tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Quandrostr
najanaja

najanaja

Üye
kardeş şimdi ben bunla yedek almak istiyorum yedek al diyorum tel kapanıyor recovery modda açılıyor o kadar öle kalıyor recovery de, nasıl yedek alabilirim bi bilgi verir misin ilk defa kullanıyorum bunu bu romun yedeğini almanın kolay bi yolu varmı? Paylaşım için teşekkürler...

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon kapanır cwm açılır orada da hiç birşeye basmazsınız telefon kendiliğinden gene açılır yedek alınmıştır

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Telefon kapanır cwm açılır orada da hiç birşeye basmazsınız telefon kendiliğinden gene açılır yedek alınmıştır
bi uyarı bişey demiyomu işlem tamam başarılı oldu falan diye :) e ben biraz bekledim hiçbişey olmayınca restart phone dedim :) bida deniyim bu sefer hiç ellemeden bekliyim bakalım :) teşekkürler bilgi için.sanırım bendeki recovery mod farklı şekilde geçiyo youtube da videosunu izledim bi ilerleme falan gösteriyo bendeki buna benzer bi ekran geliyo aynı bu yazılar var sadece yatan android resmi bendekinde ayakta duruyo 1 saat bekledim çıt yok sorun ne olabilir tawsiyesi olan varmı.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Cwm kurulumu yapmamışsın onu kur öyle dene

najanaja

najanaja

Üye
Cwm kurulumu yapmamışsın onu kur öyle dene
olmuyo anlamadım gitti :) recovery kurulumuna tıklıyorum güncelle-yükle var üstte alttada yüklü diye geçen iki seçenek var güncelleye tıklıyorum desteklenmeyen cihaz elle cwm tabanlı recovery kurulsunmu diyo evet diyorum 2 seçenek çıkıyo cwm 2x ve cwm 3x birine tıklıyorum mevcut recovery ile yükleme yapmak üzere kuruldu diyo o kadar yine rom yedekle diyom yine aynı ekranda kalıyo. vazgeçtim yedeklemeyecemde yüklemeyecemde :)

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
telefon modelini seçtikten sonra alttaki flasla butonuna basacaksın

najanaja

najanaja

Üye
bende onu anlattım :) telefonunuz desteklememekte diyor yani benim telin modeli falan çıkmıyo öle bi seçim gelmiyo bu yüzden elle kurulsunmu diyo geri kalanı üstte anlattım.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Sizin telefon modeliniz neydi ki root varsa titanium backup ile full içerik yedeğini alabilirsiniz buda işinizi görecektir

najanaja

najanaja

Üye
huawei u9200 rootlu. yok ben uygulama veri yedeği istemiyorum huawei nin kendi yedek prosu var zaten uygulama ve verileri yedekliyo ben sadece romun yedeğini almak istiyodum yeni orjinal romu varmış onu yüklemeyi düşünüyodum eğer beğenmezsem bu eski roma dönecektim eski haline, ondan istemiştim.

murro_16

murro_16

Üye
:tşk:

goldmobile

goldmobile

Üye
Yüklenmiyor

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım geliştiricisi tarafından en son 1 Ocak 2014 tarihinde güncelllendiğinden dolayı yeni modellerde sıkıntı yaşanabiliyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt